Tehnički kutak > Tuning skutera

NRG VXR 200

<< < (6/11) > >>

180fxr:
a ovaj ga nije ni stavio... :icon_scratch:

kecbaya:

--- Citat: robert - 10 Siječanj, 2009, 17:54:55 ---pa zamisli mala tablica a ono sa 120 i serdarević grmi :toothy10:
j#bo te da imam novca išao bi si nabaviti nrg i vxr mašinu, za mene ko stvoreno :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

a evo ja gledam tu soluciju..imam jedan nrg za 1400kn...i imam masinu novu sa svime paljenjem magnetom itd 500€...

a da bas nije opce ugradio drugi amortizer...hmm kako to....black rox kako to?????

RideRR4EveRR:

--- Citat: kecbaya - 10 Siječanj, 2009, 13:53:44 ---pda...gledaj jednu stvar za male pare mozes kupit karamboliran skuter da valja rama i to...a i ne mora bit karamboliran...nova masina znaci od vxr sa strujom cdi i namotajima znaci plug&play dode oko 500€ ili 3660kn...ovo se isplati napravit.

Ne kužim sad. Nova je tolko u dučanu ili šta ?. pa skuplje ih rabljene prodaju lol.
--- Kraj citata ---

kecbaya:
hmm frend mi je reko novi sad jel mislio na novi motor odnosno novu godinu npr 2006,2007 e to ne znam...moram ga pitat

a kako ovo sa amortizerom zadnjim sto ne trebaju bit 2 ili???

black-rox:

--- Citat: kecbaya - 10 Siječanj, 2009, 18:04:04 ---hmm frend mi je reko novi sad jel mislio na novi motor odnosno novu godinu npr 2006,2007 e to ne znam...moram ga pitat

a kako ovo sa amortizerom zadnjim sto ne trebaju bit 2 ili???

--- Kraj citata ---
Bolje je s 2,ovaj je napravljen s 1 i isto je ok :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju