Tehnički kutak > Tuning skutera
izdrzljivost high end?
ichko:
Jedna offtopic, nadam se da ne smeta a vezano je za pricu o trajanju..Kolko otprilike moze da traje due+, 21mm karb, nardo, neka radilica ne fabricka,sad nebitno koja, i ono multivar, delta,wingbell i ostale sitnce...Sa redovnim zagrijavanjem i normalno voznjom, ono ne stalno przenje, kolko otprilike km moze izgurat...
seba:
--- Citat: black-rox - 21 Siječanj, 2009, 01:21:14 ---Mj ti je savjet mani se ćorava posla složit ćeš ovo odvoziti jedan drag i sve će otić u pm,s tim high-end nikad neznaš na čemu si može voziti dugo,a može i razletiti se nakon pol sata,a drag većinom voze tatini sinovi tako da njima nije problem kad se nešto razleti...
--- Kraj citata ---
zato sam i odustao,jer si sam sve financiram. a uskoro cu kupovat i auto tako da definitivno odustajem od toga. slozit cu si neki base tek tolko da imam za zafrkanciju :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: seba - 21 Siječanj, 2009, 14:26:05 ---zato sam i odustao,jer si sam sve financiram. a uskoro cu kupovat i auto tako da definitivno odustajem od toga. slozit cu si neki base tek tolko da imam za zafrkanciju :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Eto razloga zašto ja imam base. Motor je dugotrajan ko serijala (naravno uz redovito održavanje) a ide oko 50% bolje :icon_thumright:
Nemam svoj auto, a skuter mi je jedino prevozno sredstvo na kojeg uvijek mogu računat i zato niti ne razmišljam o nečemu jačem od base-a :icon_scratch:
gumy:
--- Citat: ichko - 21 Siječanj, 2009, 12:36:36 ---Jedna offtopic, nadam se da ne smeta a vezano je za pricu o trajanju..Kolko otprilike moze da traje due+, 21mm karb, nardo, neka radilica ne fabricka,sad nebitno koja, i ono multivar, delta,wingbell i ostale sitnce...Sa redovnim zagrijavanjem i normalno voznjom, ono ne stalno przenje, kolko otprilike km moze izgurat...
--- Kraj citata ---
zavisi kak ga uštelaš i kolko paziš... jedno 5000km pa mjenjanje karike, onda još tolko i mjerenje tolerancije cilindra, ak je to ok novi klip i kariku, ak ne izbušit na specijalu i veći klip.
ichko:
Axa, a bili npr sa nekim malo slabijim auspuhom vise trajao, sa kojim npr.. ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju