Tehnički kutak > Tuning skutera

izdrzljivost high end?

<< < (7/10) > >>

Crazy Kuree:

--- Citat: neer - 10 Siječanj, 2009, 03:40:39 ---
--- Citat: seba - 09 Siječanj, 2009, 22:03:42 ---
--- Citat: hac - 09 Siječanj, 2009, 20:24:17 ---bosh pumpa je OK za takav setup ali trebaš aku imat da goni pumpu....trebaš vodit računa da ti je napunjen kak treba jer nečeš imat punjenje akua jer imaš innerotor,trebaš veći hladnjak....koliko sam skužio vozit češ drag u sloveniji ,neznam kakva su tamo pravila oko starta i koliko imaš vremena za ugrijat scoot na radnu temp pa trebaš pronać neku mjeru što se tiče hladnjaka

--- Kraj citata ---

da,znam da sa innerotorom neam punjenja akumulatora,mislio sam ostavit hladnjak serijski i stavit pumpu. a sto se tice akumulatora,kupio bi novi i lako ga napunim,posto imam tu mogucnost da ga mogu doma punit,tako da to nebi bio problem. planiram vozit drag u sloveniji,ako sve bude slozeno i ako mi stari bude imao vremena jer skutere moram vozit na prikolici,ali to ce se vec nekako rjesit. taj blok mislim stavit na aeroxa i stavio bi jos kiesler distancer i felgu zadnju kiesler-mislim da bi to pomoglo na dragu

--- Kraj citata ---
pumpu vode i na pedale i dok se vozis kurblaj hahahah svjedno te drag pile izgledaju ko djecji bmx-ovi ....

--- Kraj citata ---
ti "bmx" izbijaju sve, masa je upola manja već u skutera običnog i još se ne diže na gas u startu tak da ako u sloveniji budu takvi nema šanse obični skuter protiv toga

3alfa3:

--- Citat: Crazy Kuree - 20 Siječanj, 2009, 04:34:26 ---
--- Citat: 3alfa3 - 20 Siječanj, 2009, 00:29:09 ---
--- Citat: sr team 1 - 20 Siječanj, 2009, 00:03:59 ---ja sam za sad preso 1000 km  hije bas ko tvoje fali mi jedino innerrotor

--- Kraj citata ---

Jesi mozda mjerio snagu na kotacu negdje?

--- Kraj citata ---
19.7 hp na radilici i 17.3 hp na točku

--- Kraj citata ---

To mislis na konkretno ovaj skuter ili opcenito na takav setup?

seba:

--- Citat: Crazy Kuree - 20 Siječanj, 2009, 04:36:17 ---
--- Citat: hac - 09 Siječanj, 2009, 20:24:17 ---bosh pumpa je OK za takav setup ali trebaš aku imat da goni pumpu....trebaš vodit računa da ti je napunjen kak treba jer nečeš imat punjenje akua jer imaš innerotor,trebaš veći hladnjak....koliko sam skužio vozit češ drag u sloveniji ,neznam kakva su tamo pravila oko starta i koliko imaš vremena za ugrijat scoot na radnu temp pa trebaš pronać neku mjeru što se tiče hladnjaka

--- Kraj citata ---

da,znam da sa innerotorom neam punjenja akumulatora,mislio sam ostavit hladnjak serijski i stavit pumpu. a sto se tice akumulatora,kupio bi novi i lako ga napunim,posto imam tu mogucnost da ga mogu doma punit,tako da to nebi bio problem. planiram vozit drag u sloveniji,ako sve bude slozeno i ako mi stari bude imao vremena jer skutere moram vozit na prikolici,ali to ce se vec nekako rjesit. taj blok mislim stavit na aeroxa i stavio bi jos kiesler distancer i felgu zadnju kiesler-mislim da bi to pomoglo na dragu

--- Kraj citata ---
pumpu vode i na pedale i dok se vozis kurblaj hahahah svjedno te drag pile izgledaju ko djecji bmx-ovi ....

--- Kraj citata ---
ti "bmx" izbijaju sve, masa je upola manja već u skutera običnog i još se ne diže na gas u startu tak da ako u sloveniji budu takvi nema šanse obični skuter protiv toga

--- Kraj citata ---

ako mislis te bmx pod dragstere,bit ce ih u sloveniji,samo su posebno dragsteri i skuteri. i bit ce klasa sa nitrom posebno,jer ocekuju dva-tri sa nosom :icon_thumright:

Crazy Kuree:

--- Citat: 3alfa3 - 20 Siječanj, 2009, 11:57:01 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 20 Siječanj, 2009, 04:34:26 ---
--- Citat: 3alfa3 - 20 Siječanj, 2009, 00:29:09 ---
--- Citat: sr team 1 - 20 Siječanj, 2009, 00:03:59 ---ja sam za sad preso 1000 km  hije bas ko tvoje fali mi jedino innerrotor

--- Kraj citata ---

Jesi mozda mjerio snagu na kotacu negdje?

--- Kraj citata ---
19.7 hp na radilici i 17.3 hp na točku

--- Kraj citata ---
na ovaj skuter, na stolu on mjerio za neke moto susrete

To mislis na konkretno ovaj skuter ili opcenito na takav setup?

--- Kraj citata ---

Crazy Kuree:

--- Citat: seba - 20 Siječanj, 2009, 12:21:47 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 20 Siječanj, 2009, 04:36:17 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

ako mislis te bmx pod dragstere,bit ce ih u sloveniji,samo su posebno dragsteri i skuteri. i bit ce klasa sa nitrom posebno,jer ocekuju dva-tri sa nosom :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
a onda je dobro, mogu mislit koliko će bit prijava

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju