Tehnički kutak > Tuning skutera
izdrzljivost high end?
seba:
--- Citat: Brla - 09 Siječanj, 2009, 22:48:49 ---daj mi 2000 eura i ja sam kandidat :binkybaby: a sad dosta pisanja po ovoj temi o big bore
--- Kraj citata ---
hvala brla,moze bez offtopic
neer:
--- Citat: seba - 09 Siječanj, 2009, 22:03:42 ---
--- Citat: hac - 09 Siječanj, 2009, 20:24:17 ---bosh pumpa je OK za takav setup ali trebaš aku imat da goni pumpu....trebaš vodit računa da ti je napunjen kak treba jer nečeš imat punjenje akua jer imaš innerotor,trebaš veći hladnjak....koliko sam skužio vozit češ drag u sloveniji ,neznam kakva su tamo pravila oko starta i koliko imaš vremena za ugrijat scoot na radnu temp pa trebaš pronać neku mjeru što se tiče hladnjaka
--- Kraj citata ---
da,znam da sa innerotorom neam punjenja akumulatora,mislio sam ostavit hladnjak serijski i stavit pumpu. a sto se tice akumulatora,kupio bi novi i lako ga napunim,posto imam tu mogucnost da ga mogu doma punit,tako da to nebi bio problem. planiram vozit drag u sloveniji,ako sve bude slozeno i ako mi stari bude imao vremena jer skutere moram vozit na prikolici,ali to ce se vec nekako rjesit. taj blok mislim stavit na aeroxa i stavio bi jos kiesler distancer i felgu zadnju kiesler-mislim da bi to pomoglo na dragu
--- Kraj citata ---
pumpu vode i na pedale i dok se vozis kurblaj hahahah svjedno te drag pile izgledaju ko djecji bmx-ovi ....
sr team 1:
ja sam za sad preso 1000 km hije bas ko tvoje fali mi jedino innerrotor
3alfa3:
--- Citat: sr team 1 - 20 Siječanj, 2009, 00:03:59 ---ja sam za sad preso 1000 km hije bas ko tvoje fali mi jedino innerrotor
--- Kraj citata ---
Jesi mozda mjerio snagu na kotacu negdje?
Crazy Kuree:
--- Citat: 3alfa3 - 20 Siječanj, 2009, 00:29:09 ---
--- Citat: sr team 1 - 20 Siječanj, 2009, 00:03:59 ---ja sam za sad preso 1000 km hije bas ko tvoje fali mi jedino innerrotor
--- Kraj citata ---
Jesi mozda mjerio snagu na kotacu negdje?
--- Kraj citata ---
19.7 hp na radilici i 17.3 hp na točku
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju