Tehnički kutak > Tuning skutera
Klip za malossi sport 70
SlowRider:
--- Citat: Bruno1990 - 09 Siječanj, 2009, 16:14:33 ---koliko kosta klip za polini sport? :dontknow:
--- Kraj citata ---
299kn u piaggio centru, 47mm.
Damir 2T:
Hvala na odgovorima :icon_thumright:
Imam još jedno pitanje što se tiče karburatora, znači kolko ste skužili gore če ič malossi sport al ne daje mi se za novu frgu i ostavio bi serijski 17,5 phva.Pročito sam upravo na forumu da bi klip mogao dobit po čelu, da se nemože dobro poštelat i još sam negje pročito da bi bilo dobro promjent iglu i stavit iglu A7 umjesto serijske ak sam dobro zapamtio i naravno veču diznu.
Šta napraviti, koju iglu, diznu i jer se to uopče isplati? :icon_scratch:
seba:
--- Citat: Damir 2T - 09 Siječanj, 2009, 16:37:36 ---Hvala na odgovorima :icon_thumright:
Imam još jedno pitanje što se tiče karburatora, znači kolko ste skužili gore če ič malossi sport al ne daje mi se za novu frgu i ostavio bi serijski 17,5 phva.Pročito sam upravo na forumu da bi klip mogao dobit po čelu, da se nemože dobro poštelat i još sam negje pročito da bi bilo dobro promjent iglu i stavit iglu A7 umjesto serijske ak sam dobro zapamtio i naravno veču diznu.
--- Kraj citata ---
mora se to dat ustelat na 17,5 karbu
Damir 2T:
--- Citat: seba - 09 Siječanj, 2009, 16:39:00 ---
--- Citat: Damir 2T - 09 Siječanj, 2009, 16:37:36 ---Hvala na odgovorima :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
mora se to dat ustelat na 17,5 karbu
--- Kraj citata ---
evo ovdje sam pročito
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=13003.0
i još negdje na forumu piše da se serijski karb neda dobro poštelat i da je malossi pakiranje karba iste dimenzije bolje jer se da super naštelat i da ja razlika izmedju njih samo u igli i čoku
_nino:
Ja na svom GP1 Race imam serijski karb i nisam imao problema oko stelanja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju