Tehnički kutak > Tuning skutera

Koji auspuh za MHR replicu

<< < (5/6) > >>

3alfa3:
Onda je to to.
C16 je (kao i drugi Yasuni spuhovi) vrlo kvalitetan, a sa termo grupom prilagodjenom tim okretajima i vrlo jak, a i dalje u (ipak gornjoj) granici normalne upotrebe.

Drnda:

--- Citat: 3alfa3 - 09 Siječanj, 2009, 18:00:47 ---
--- Citat: Drnda-1 - 09 Siječanj, 2009, 17:14:34 ---
--- Citat: 3alfa3 - 08 Siječanj, 2009, 22:18:49 ----Yasuni R ako ga zelis motirat i zaboravit na njega. Ima performanse u redu, kvalitetno je izradjen ali ne vrti visoko i tih je
-Polini Forrace - mislim da je po okretajima najbolji odabir jer je nekih 500 tinjak okr. ispod Narda. Nosam ga imao, ali kazu da je za Replicu Piaggio jako dobar odabir
-TP Nardo (ili Giannelli Shot - to je isti spuh) - po meni spuh koji je na gornjoj granici sa okretajima - cesto mu izgori vuna, a i zna proslinit prigushivac. Glasan. Izvlaci iz Replike prilino snage, ali to i kosta - potrosnja, habanje (okretaji)

--- Kraj citata ---
znaci mene ne treba cuditi sto mi serijala sa nardom trosi od 4.5 litara pa do oko 6.. :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---

Na Peugeotu je Nardo sto se okretaja tice kao i Yasuni R na Piaggiu ili Minarelliu.

--- Kraj citata ---
to je hacov mina nardo koji mu je bio na trekeru sa preradjenom mhr replicom

3alfa3:

--- Citat: Drnda-1 - 09 Siječanj, 2009, 18:14:01 ---
--- Citat: 3alfa3 - 09 Siječanj, 2009, 18:00:47 ---
--- Citat: Drnda-1 - 09 Siječanj, 2009, 17:14:34 ---
--- Citat: 3alfa3 - 08 Siječanj, 2009, 22:18:49 ----Yasuni R ako ga zelis motirat i zaboravit na njega. Ima performanse u redu, kvalitetno je izradjen ali ne vrti visoko i tih je
-Polini Forrace - mislim da je po okretajima najbolji odabir jer je nekih 500 tinjak okr. ispod Narda. Nosam ga imao, ali kazu da je za Replicu Piaggio jako dobar odabir
-TP Nardo (ili Giannelli Shot - to je isti spuh) - po meni spuh koji je na gornjoj granici sa okretajima - cesto mu izgori vuna, a i zna proslinit prigushivac. Glasan. Izvlaci iz Replike prilino snage, ali to i kosta - potrosnja, habanje (okretaji)

--- Kraj citata ---
znaci mene ne treba cuditi sto mi serijala sa nardom trosi od 4.5 litara pa do oko 6.. :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---

Na Peugeotu je Nardo sto se okretaja tice kao i Yasuni R na Piaggiu ili Minarelliu.

--- Kraj citata ---
to je hacov mina nardo koji mu je bio na trekeru sa preradjenom mhr replicom

--- Kraj citata ---

aha, onda je prilicno drugaciji od originalnog narda za peugeot  ;D

Drnda:
jedina sreca u svemu tome je sto je seriska termo grupa alu a ne gus, to bi se razletilo u 1000 km... a ja imam za sada nekih 4000+ km

dino gp1:

--- Citat: 3alfa3 - 09 Siječanj, 2009, 18:12:11 ---Onda je to to.
C16 je (kao i drugi Yasuni spuhovi) vrlo kvalitetan, a sa termo grupom prilagodjenom tim okretajima i vrlo jak, a i dalje u (ipak gornjoj) granici normalne upotrebe.

--- Kraj citata ---

Šta misliš na koliko km će trebati mijenati klip i karike,  ja mislim karike svakih 5000km a klip 10000km!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju