Ostalo > Motocikli

turbo scooter

<< < (5/6) > >>

Drnda:

--- Citat: S.F. sf2 - 25 Siječanj, 2009, 22:53:06 ---
--- Citat: Drnda-1 - 25 Siječanj, 2009, 22:47:19 ---veci broj okretaja, drugaciji hod radilice i vrijednosti provrta i hoda, seriski rezo spuh...veliki dosta rasplinjac itd.. iao je jedan ovdje nekakvu preradu skut x kross ali se raspalo...

--- Kraj citata ---
pa to sve npr. hac napravi pa opet nije 80cc 30 konja  :icon_scratch: sp180 stroker radilica i ostalo bla,bla i opet nije ko kross te kubikaze

--- Kraj citata ---
aneznam sve, ali drugaciji su usisi, veci su karbovi, spuhovi su prilagodjeni bas tome, nema nepotrebnog tereta na radilici, veca je zapremnina, drugaciji portinti cilindara, squish , nema variomata i tih gluposti, manja tezina....

RideRR4EveRR:
Kut paljenja, Nema ništa elektroniko osim prekid strujnog kruga za gašenje, kanali (koji su joj najbitniji i nemože se više nit 00000001 ks izvuč kanalima na njima) Spuh sa točno napravljenom rezonancijom za tu mašinu, Usis na cilindru prilagođen kanalima, drugačija radilica i ostale sitnice . Čovječe koj je to gušt ganjat po šumama  :icon_thumright:

DvdAerox:
mah, ne vidim korist sta je sve to iso radit..... kad je bez problema mogao platit nekog da mu preradi cilindar (nekog dobrog), i izvuc istu snagu.... za manje para....

Biker(ss):
dovoljno snage za orat po polju...stvarno, samo da se zamjeni prjenos, poveča težina i metnu veće gume...bio bi jači nego moj tomo vinković....ako moj traktor vuće pune dvije čeze drva uzbrdo...šta bi ovaj mogao  :laughing7:

dhorvat:
Kros mašina da se vrti cijelo vrijeme na radnim okretajima ko na skuteru bi se jako vrzo raspala  :laughing7:

A ovo s turbinom... brutala  :o :o

Oduvijek sam sanjal da sam ugradio turbo na svoj scoot. Ali na serijalu pa da dignem performanse za 30-40%  :toothy12:

Sad sam malo stariji pa ne sanjam takve gluposti  :laughing9: :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju