Tehnički kutak > Tuning skutera

Kit za SF-a

(1/3) > >>

Drnda:
Zanima me dali je moguce na sf-a staviti cyl od trofija, glavu i klip od due+, i koja je bolcna 10 ili 12, prvenstveno me to zanima jer zelim gusani kit( ako zariba da me ispadne jeftinije) a modularnu glavu i klip sa 1 karikom, vidim da gumy radi tako nesto pa me zanima hoce li to davati istu ili slicnu snagu kao due+, posto ga nema za sf-a nabaviti

hac:
možeš stavit mina verziju al treba radit nove rupe za brezone cilindra ili možeš stavit piaggio due+ ali isto treba preradit,napravit međuploču i priključak za vodu na cilindru.....uglavnom ni jedna ni druga solucija nisu plug & drive

seba:
to je meni hac napravio samo za minarelli,znaci dr.evo kit,klip 12mm,jedna karika i glava od due+

Drnda:

--- Citat: hac - 08 Siječanj, 2009, 19:39:38 ---možeš stavit mina verziju al treba radit nove rupe za brezone cilindra ili možeš stavit piaggio due+ ali isto treba preradit,napravit međuploču i priključak za vodu na cilindru.....uglavnom ni jedna ni druga solucija nisu plug & drive

--- Kraj citata ---
na kakvu to medjuplocu mislis, nisam te shvatio,ja sam mislio nesto kao gumy raditi, znaci glava i klip od due+, mislim da moze od piaggia, a cyl od trofija za pezo...

Hrga:
tocno to, uglavnom rupe za brezone su ISTE na pezou i piaggiu, tako da mi se to cini bolje rjesenje ako se stavlja pia cilindar...

a ovo nekuzim kako nebi islo, trophy za pezo, klip od due+ sa piaggia i glava od due+ sa piaggia...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju