Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti tuning by toms -> BB

<< < (20/49) > >>

tomof10:
uspio sam sve sklopit umjesto plastika jos treba gorivo donjeet i probat ga uplalit zar hoce? 8)

doritos:

--- Citat: tomof10 - 20 Veljača, 2010, 16:46:23 ---ja sam opcenito pre zadovoljan sa fuchovim proizvodima pogotovo uljem koje koristim za mjesavinu(jer sam uljnu digo) i duplo manje ima garezi na klipu skoro pa nikako valjda bolje izgara evo slike koja 2 ulja koristim od fucha ovo za getribu i scoot sport 2 low smoke

--- Kraj citata ---
kolega jel dobro to ulje za alu kit?? taj silkolene??

skut je prefora i mora da ide bolje od zip sp... :icon_thumright:

tomof10:
stari stvarno ti neznam jel dobro za alu kit ja bi pito nekoga iskusnijeg al ja sam tpr vozio na njemu sad nije bilo nikakvih problema a to za kompliment oko skutera hvala bas je lagan oko 60kg

doritos:

--- Citat: tomof10 - 20 Veljača, 2010, 21:33:54 ---stari stvarno ti neznam jel dobro za alu kit ja bi pito nekoga iskusnijeg al ja sam tpr vozio na njemu sad nije bilo nikakvih problema a to za kompliment oko skutera hvala bas je lagan oko 60kg

--- Kraj citata ---
...60kg??...strava je f10 :icon_thumright:...steta da je bar gore tpr ili evo1, isuse kaj bi to letilo majko mila...!!!!!

tomof10:
tocno 63 kg ima sa plastikam ja ga vago na onoj mesarskoj vagi za telad, ima po stranim forumima sa evo 1, i ostalim hig end kitovima al su Lc nisu zracnjaci al to mi je prevelika investicija ja sam zadovoljan ovim preradenim kitom(po polini corsi) ide fenomenalno jos ga sad trebam probat sa duzom getribom kako ide nadam se da ce upalit a prije sam imo obicaj po 30 puta zakurblat nece da upli jel zna netko zasto?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju