Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti tuning by toms -> BB
pajo:
bitno da si zadovolja tomo definitivno se isplati cijeli ovaj set od s6 :icon_thumright:
nisam siguran mislim da usis bez graničnika bi trebo iči na prirubnicu pod 45??
a ovi usmijerivači su mislim za ako je unutarnji fi kar.24 onda se stavi usmijerivač 24mm,ja sam stavio bez usmijerivača ali ako se dobro siječam donji dio prirubnice fi bi trebo biti 26mm ali bilo bi dobro tomo da izmijeriš da vidim jer ako je 26 onda budem metnuo usmijerivač od 26mm.
tomof10:
sad kad sam stavio bez granicnika izgleda identicno mhr vl 14 usisu,ovo za usmjerivace mjerio sam ja prirubnicu dole na kraju tocno je 26mm znaci da stavim onaj usmjerivac od 26? ma probat cu ga bez granicnika nemam sta izgubit al odman se na oko vidi da se lamelice vise mogu otvorit nego sa granicnicima?
Zanima e jedno kako da odvrnem sarafe na disku rukom nemogu nema sanse al me strah kompresorom jel to moze tako?
pajo:
--- Citat: tomof10 - 17 Veljača, 2010, 14:49:55 ---sad kad sam stavio bez granicnika izgleda identicno mhr vl 14 usisu,ovo za usmjerivace mjerio sam ja prirubnicu dole na kraju tocno je 26mm znaci da stavim onaj usmjerivac od 26? ma probat cu ga bez granicnika nemam sta izgubit al odman se na oko vidi da se lamelice vise mogu otvorit nego sa granicnicima?
Zanima e jedno kako da odvrnem sarafe na disku rukom nemogu nema sanse al me strah kompresorom jel to moze tako?
--- Kraj citata ---
da vidio sam da ima mogučnost da se maknu graničnici i napravi ko malossi,sad treba probat pa viditi oče li možda pucat lamalice??ma da mi se čine čak i bolje od carbonskih...
neznam jesi primijetio da ima još jedna mogučnos,da se stavi na usis one ko otvorene lamelice pa se onda na njih stave one pune(manje)e sad zašto tako i cemu služi neznam???
bili smo mi skidali jednom disk sa nexusa da nikako da skinemo dva šarafa pa smo na kraju burgiju u ruke i vozi...
tomof10:
vidio sam te lamelice od dva dijela al nekontam zasta su? a probat cu bez granicnika ako pukne puke a odvijo sam sarafe na disku nakon sto sam skoro sve proglodo ondan sam ih zvijezdu nabacio i odvrno sugavi inbus sarafi,e desilo mi se drugo sranej sve ja namontiro usis i prirubnicu,semerinig(nadam se da sam ga dovoljno ubacio sutra slike) i kad ono od glave na cilindru onaj dugi saraf jedan nema sanse da se stegne koji je ono k**ra* ja gledam i skino ja cilindar kad u bloku unutra se pojeli navoji jel zna neko kako to sanirat?
XSH_tuned_MHR:
ovaj usmjerivači smjese plasticni ti idu do 24 karb. ako imas veci karb od 24 ke skineš ako ne staviš usmjerivač da smjesa ima idealan flow
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju