Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti tuning by toms -> BB
tomof10:
--- Citat: walkay - 07 Studeni, 2012, 17:18:27 ---Svaka cast lega, odlican posao... jeste ga upalili? Napisi kakve su vibracije poslije ugradenje lezajeva?
--- Kraj citata ---
nisam ga upalio narucio sam neke djelove jos koje mi fale pa tek ondan ( cok i diftung poklopca glave ) ja se nadam da nece vibrirat 8)
--- Citat: igor.sb - 07 Studeni, 2012, 17:22:13 ---jesi ubacio distance neke od lezajeva do vansjkih selena, tj do klackalice/nosaca
--- Citat: walkay - 07 Studeni, 2012, 17:18:27 ---Napisi kakve su vibracije poslije ugradenje lezajeva?
--- Kraj citata ---
sta god napise, nije mjerodavno sa spom (ako te to zanima), kad ima totalno drugaciji nosac
--- Kraj citata ---
da ubacio sam distance tj moro sam ih stavit i to sam otpilao one sto cu bile u blokovima samo sto je virilo izvan neznam kako se zove al mislim na ovo,naravno sve fino poravnao
MALES SR180r:
--- Citat: walkay - 07 Studeni, 2012, 18:25:14 ---Igore, ajde mi reci sad, da probam sa lezajevima ili ne... ? :dontknow:
--- Kraj citata ---
ak misliš samo norit i trke vozit stavi ležaje,mada nebudu vibracije puno veće!
gokiSP:
I da budu, koga briga. Ionako ako vibrira, vibrira na leru i manim okretajima, a na stazi 95% vožnje nema toga tako da nema ni vibracija. Recimo za primjer, lux vozi na serijskom zipovom nosaču i još je živ. :)
MALES SR180r:
--- Citat: gokiSP - 07 Studeni, 2012, 21:09:52 ---I da budu, koga briga. Ionako ako vibrira, vibrira na leru i manim okretajima, a na stazi 95% vožnje nema toga tako da nema ni vibracija. Recimo za primjer, lux vozi na serijskom zipovom nosaču i još je živ. :)
--- Kraj citata ---
ne da je samo živ nek je i prvi! :laughing7: :icon_biggrin:
tomof10:
dok se cekaju djelovi pronasao se poklopac magneta (grob stanje ) i doso je red da se sredi :laughing7:
ociscena
& ofarbana
:hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju