Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti tuning by toms -> BB

<< < (41/49) > >>

tomof10:
masina okacena,napravljen prihvat za amortizer tj zavarena casica od piaggio masine ,deklo ofarbano i kurbla itd...
neobazirite se na blatobran on je malo kriv  :-X

igor.sb:
posto si napravio nosac slicno kao na sru i ako nisi izbio selene i ubacio lezajeve u blokove, nemoj se cuditi ako ti masina pod opterecenjem bude stajala ukoso

tomof10:
nisam ih izbio a ti lezajevi znam da je jurca jednom negdje piso dimenzije al nemogu ih nac nikako  da narucim to bi lagros trebo imat ?

Drnda:

--- Citat: tomof10 - 27 Listopad, 2012, 21:28:07 ---nisam ih izbio a ti lezajevi znam da je jurca jednom negdje piso dimenzije al nemogu ih nac nikako  da narucim to bi lagros trebo imat ?

--- Kraj citata ---
Trebao bi naci u faq podforumu  od jurce temu rjesenje krivljenja BB masine..
u njemu ti sve pise, 4 lezaja ja kupio u lagerosa, mislim oko 50 kn da su kostali, neki slovenski.. sasvim nebitno, bitno da nemas osjecaj da pluta masina dok si zalegnut

igor.sb:
sve je u faqu

10X30X14  i to slovenski lezajevi  kak veli drndalini 12kn komad

i ne treba 4 dobvoljna su i 2, po jedan sa svake strane kak ima sr, a ak bas oces trpaj 2x2  :dontknow:

i da ne mislis da sam rekao da stavis lezajeve da bude crvsci za vozit, nego zato sto sam na sru imao selene od spa i pojeo g#vn%, vise je masina gibljiva na vanjskim velikim selenima, i moraju ici lezajevi kako bi stajala ravno, uostalom vidjet ces cim sjednes, ako se nakosi masina, trpaj lezajeve

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju