Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti tuning by toms -> BB

<< < (31/49) > >>

doritos:
fino jbt, cujes daj prodaj mi torq hehe :icon_biggrin:...a sta ima mjesana c gore ??  :laughing7:

kakvo je zvono rms taj?? jel dobra kvaliteta ili ?? trebam i ja zvono al neam pojma koje al 300kn nedam za zvono nikada!!!!

tomof10:
zvono je fenomenalno isto kao malossi winigbelt samo sto ovo dode 20€ neznam jesam li sto zaboravio od setupa al powerband je na oko 10500 tako je jurca reko i jace je od mhr replice jer je kao polini corsa sad  :icon_biggrin: abudem ti ga sliko kad ga finisiram skroz dok ga sklopim

Drnda:
6000 post  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
nego i ja cu morati nabaviti to zvono cim sve se postela.. jer ako stavim ista jace ovo nece moci izdrzati okretaje a da ne poplavi...

tomof10:
drnda mocan si :notworthy:

meni zvono bilo ko bozicna jelka sareno nema koje boje nije bilo plave ljubicaste nek hrdave  :laughing7: katastrofa al uglavnom jos da imam malossi nalju pa zaljepim na zvono da mi da 2 konja to bi bilo extra :toothy10:

Drnda:
dobio bi na okretajima jos.. a nezz, komplet rms kuplung i zvono bi trebalo mi biti sasvim dosta.. ja najvise sta bi isao sa stupom je due+...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju