Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti tuning by toms -> BB
mario_f15:
--- Citat: tomof10 - 21 Veljača, 2010, 00:24:18 ---hvala na pozitivnim komentarima ma sutra cu donejt benge i probat! :toothy10:
--- Kraj citata ---
ako ne bude htjeo
malo ga polijes bengom i samo bacis sibicu...hhhh
da vidis kako pali.. :toothy12: :toothy12:
tomof10:
jasta! ;D
ma trebo bi ako nebude malo benge u cilindar i probat
pajo:
super tomo jedino što slike nisu baš neke :icon_thumright:
ima da kresne ko iz topa(treba dok malo povuče goriva)samo kurblaj i malo gas pumpaj(nikad nije bilo potrebe za uljevanje benge u cilidar)
nema šta f10 je ko picino oko ;D
mario_f15:
--- Citat: pajo - 21 Veljača, 2010, 00:31:24 ---super tomo jedino što slike nisu baš neke :icon_thumright:
ima da kresne ko iz topa(treba dok malo povuče goriva)samo kurblaj i malo gas pumpaj
nema šta f10 je ko picino oko ;D
--- Kraj citata ---
ipak je to malaguti... ;D
tomof10:
hvala hvala i pajo ima od malagutija masinu slike su slikane sa mobitela koji je u kur*u al dok nadem u kuci digitalac budem sliko sutra dok jos nije sve sklopljeno jer mi je ovaj telefon poludio prosli put sam se ko konj ubio od kurblanja dok sam na kraju shvatio da je vakum pipa bila otisla jer je valjda preljevo :'(
zanima me vase misljene jos nisma kupio gljivu al sam za probu bez stavio od pocket bka gljivu koju mi preporucata a da nije velika jer mi je sve pase u mm moram amortizer drugi kupit i reparirat vilice pa bi i gljivu narucio?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju