Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti tuning by toms -> BB
Drnda:
--- Citat: tomof10 - 08 Siječanj, 2009, 22:56:54 ---extra puni odlicno ja prezadovoljan al sad su mi trenutno 4,7
--- Kraj citata ---
jel to od malosija, jel ti ih keca dao
doc-sr150:
--- Citat: tomof10 - 08 Siječanj, 2009, 22:37:45 ---jel netko zna sta moze bti volan mi nekada zapekne jako bude tvrd jedva ga maknem a on je podmazan sve ,i vuce u desnu stranu avlice nisu otisle jel to moze biti da je onaj lezaj u volanu otiso
--- Kraj citata ---
može bit da se lager raspo pa zapinje...raskopaj i pogledaj...nema tu tolko posla...
tomof10:
--- Citat: Drnda-1 - 09 Siječanj, 2009, 16:41:57 ---
--- Citat: tomof10 - 08 Siječanj, 2009, 22:56:54 ---extra puni odlicno ja prezadovoljan al sad su mi trenutno 4,7
--- Kraj citata ---
jel to od malosija, jel ti ih keca dao
--- Kraj citata ---
nije meni je keca dao 3,7 polinijeve
--- Citat: doc-sr150 - 09 Siječanj, 2009, 16:53:51 ---
--- Citat: tomof10 - 08 Siječanj, 2009, 22:37:45 ---jel netko zna sta moze bti volan mi nekada zapekne jako bude tvrd jedva ga maknem a on je podmazan sve ,i vuce u desnu stranu avlice nisu otisle jel to moze biti da je onaj lezaj u volanu otiso
--- Kraj citata ---
može bit da se lager raspo pa zapinje...raskopaj i pogledaj...nema tu tolko posla...
--- Kraj citata ---
ej ako imas slike kako se mijenja lager bili mi poslo
doc-sr150:
neam nikakvih slika...prvo skineš volan,i kad skineš vidjet češ maticu mislim da je za ključ 27mm,ispod te matice je jedna okrugla matica koju isto odšerafiš,ali nju možeš za velikim rolcangama(papagajkama) odšerafit...i to ti je to vilica ti ispadne van...i onda pogledaj lagere gore i dolje...ali prije nego kaj to sve rastaviš pogledaj da ti nije sajla ili lajtung ili da nisu žice zapele za volan pa ti zapinje...ali nevjerujem da je to...
tomof10:
zapekne bude tvrd jedva ga okrenem i vuce u desnu stranu akad to odblokira bude sve ok probat cu to vidit jeli taj lager i gdje ih ima uzet ako odu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju