Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner - Tuzla - Update 5.str.!
Rossi:
evo prvi put upalio Runnera ...malo se namucio sa paljenjem ,bilo previse ulja ali sad je ok.....nemojte zamjerit sto je nered ...radjeno u podrumu pa sve razbacano...sad samo jos da ufatim vremena da ofarbam plastike sebi i felge ...ista boja ce ici sve...i to je to...kad ga budem sklapo i sklopio postat cu par slika....
RimSo:
Dobar zvuk nema šta.. :icon_thumright: :icon_thumright:
DaBo:
Lijepo, lijepo :headbang:. Samo napredd!! Bit će to lijep runnerićć
Rossi:
danas mi valja opet skidat masinu dole :( jer mi je frend dao osigurace nekakve na e slovo ...a koga god pitak kazu mi da nisu oni ok bas ....tj da mogu lako ispast .....zato moram rastavit i stavit one u obliku C slova...jbg....nisam imo alat za postavljanje kad sam ga sklapo...
3alfa3:
--- Citat: Rossi - 01 Travanj, 2009, 10:21:11 ---danas mi valja opet skidat masinu dole :( jer mi je frend dao osigurace nekakve na e slovo ...a koga god pitak kazu mi da nisu oni ok bas ....tj da mogu lako ispast .....zato moram rastavit i stavit one u obliku C slova...jbg....nisam imo alat za postavljanje kad sam ga sklapo...
--- Kraj citata ---
Ja to nebi radio. Ako su dobro postavljeni, nebi smjelo biti problema. Tek kod promjene karika bi razmisljao o tome.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju