Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner - Tuzla - Update 5.str.!

<< < (8/16) > >>

pitaNS:
ne,ne slow mislim da tuljac mora obavezno napolje, nego pored toga sam mislio da li će morati da buši još jednu rupu...

Uostalom nek proba prvo da izvadi tuljac pa će videti, ako bude malo vazduha izbuši još jednu rupu...

SlowRider:

--- Citat: pitaNS - 09 Siječanj, 2009, 16:59:44 ---ne,ne slow mislim da tuljac mora obavezno napolje, nego pored toga sam mislio da li će morati da buši još jednu rupu...

Uostalom nek proba prvo da izvadi tuljac pa će videti, ako bude malo vazduha izbuši još jednu rupu...

--- Kraj citata ---

Netreba za 17.5 dodatna rupa.

Rossi:
Evo da nebude da se nista ne radi hehe...danas lijepo vratio vilice prednje..reko da malo isprobam i tako..sve super sa njima i ajde sad reko malo uzeo da skinem masinu ..lijepo skino sva crijeva...sajle...skino cilindar ,poslije i klip...sutra idu blokovi na rastavljanje..da izvadim radilicu i lezaje napolje da mogu lijepo da ocistim blokove da se sjaje..poslije toga se stavlaj gore lezaji,semerinzi,radilica i drugo..evo par slika od danas i kakva je trenutno situacija gdje radim motor hehe..premjestio ga u podrum zgrade..jer prolaze cijevi od grijanja pa je nekih 15 stepeni dole uvijek..reko da se ne smrzne jadna gilera :)

Jedno pitanje u vezi sljedece slike..jel volan motora ...bude pricvrscen na cijev od viljuske,obicnim sarafom i sa druge strane matica i to se stegne ..??

dino_sk:
da s vijkom i serafom i stegne se  :icon_thumright:

Bruno1990:
tako i ja imam... mora drzat onda.. :icon_thumright:

fino napredujes  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju