Tehnički kutak > Tuning skutera
F15 i top performance
eladio:
evo brat mi na serijalu malagutia F15 firefox carburator i katalizator narucio top performance auspuh i remen i zvono i vario i tako.. ce valjat to sta..
narucio je onako na brzinu i po savjetu od deckiju iz malog mota a rekao sam mu da priceka da pitam tu decke majstore :laughing7:
BlitzMan:
Koje tocno djelove jer top ima 2 auspuha razlicita, vario isto i ostal estvari
Mr J:
--- Citat: eladio - 24 Siječanj, 2007, 15:58:49 ---evo brat mi na serijalu malagutia F15 firefox carburator i katalizator narucio top performance auspuh i remen i zvono i vario i tako.. ce valjat to sta..
narucio je onako na brzinu i po savjetu od deckiju iz malog mota a rekao sam mu da priceka da pitam tu decke majstore :laughing7:
--- Kraj citata ---
sto je sve tocno narucio... ? Ajde raspisi se malo...
eladio:
samo sam dobio SMS, da je narucio auspuh top p. (neki za cca 1100 kuna) i da je narucio variomat top performance koji kosta cca 550 kuna i dolazi komplet sa zvoncetom (rekao je zvonom ali ja malo tepam :toothy3:) i remenom i sta ja znam.. :dontknow:
Mr J:
--- Citat: eladio - 24 Siječanj, 2007, 16:29:38 ---samo sam dobio SMS, da je narucio auspuh top p. (neki za cca 1100 kuna) i da je narucio variomat top performance koji kosta cca 550 kuna i dolazi komplet sa zvoncetom (rekao je zvonom ali ja malo tepam :toothy3:) i remenom i sta ja znam.. :dontknow:
--- Kraj citata ---
Variomat je ok a za auspuh posto neznamo koji je nemozemo ti nista ni napisati... :dontknow: :fart:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju