Tehnički kutak > Tuning skutera

F15 i top performance

(1/3) > >>

eladio:
evo brat mi na serijalu malagutia F15 firefox carburator i katalizator narucio top performance auspuh i remen i zvono i vario i tako.. ce valjat to sta..

narucio je onako na brzinu i po savjetu od deckiju iz malog mota a rekao sam mu da priceka da pitam tu decke majstore  :laughing7:

BlitzMan:
Koje tocno djelove jer top ima 2 auspuha razlicita, vario isto i ostal estvari

Mr J:

--- Citat: eladio - 24 Siječanj, 2007, 15:58:49 ---evo brat mi na serijalu malagutia F15 firefox carburator i katalizator narucio top performance auspuh i remen i zvono i vario i tako.. ce valjat to sta..

narucio je onako na brzinu i po savjetu od deckiju iz malog mota a rekao sam mu da priceka da pitam tu decke majstore  :laughing7:

--- Kraj citata ---

sto je sve tocno narucio... ? Ajde raspisi se malo...

eladio:
samo sam dobio SMS, da je narucio auspuh top p. (neki za cca 1100 kuna) i da je narucio variomat top performance koji kosta cca 550 kuna i dolazi komplet sa zvoncetom (rekao je zvonom ali ja malo tepam  :toothy3:) i remenom  i sta ja znam.. :dontknow:

Mr J:

--- Citat: eladio - 24 Siječanj, 2007, 16:29:38 ---samo sam dobio SMS, da je narucio auspuh top p. (neki za cca 1100 kuna) i da je narucio variomat top performance koji kosta cca 550 kuna i dolazi komplet sa zvoncetom (rekao je zvonom ali ja malo tepam  :toothy3:) i remenom  i sta ja znam.. :dontknow:

--- Kraj citata ---

Variomat je ok a za auspuh posto neznamo koji je nemozemo ti nista ni napisati...  :dontknow: :fart:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju