Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
typhoon tunning
kecbaya:
--- Citat: perica_46 - 08 Siječanj, 2009, 13:52:45 ---
--- Citat: kecbaya - 08 Siječanj, 2009, 00:15:41 ---
--- Citat: PROOF - 08 Siječanj, 2009, 00:11:01 ---daj sad ljepo napisi sta sve ide na njega :) i izbaci slike heheh
--- Kraj citata ---
1.tpr
2.hpc
3.delorto 21
4.primar
5.sekundar
6.yasuni c20
7.malosi overange
8.delta clutch
9.usis stage 6
10.wingbel
11.boost bottle
--- Kraj citata ---
projekt je veoma optimistican, mislim da svi tako krenu ali brzo prestanu, dok ti skupis pare za neki dio, onaj stari ti vec ode tako da je to neprekidno ulaganje i sto je najzalosnije, bacen novac... znam zato sto sam i ja tako krenio, dok sam skupljo za radilicu, oso kit, kad sam stavio kit i radilicu, puko klip... ma... al za ovo treba puno para... puuuunooo!!!!
--- Kraj citata ---
KOLEGA PA NECU JA KUPIT JEDAN DIO I ODMA GA STAVI HAHAH...NA LJETO CE BIT KOMPLET ZAVRSEN...A JA CU POMALO SARAFIT I SKUPLJAT DJELOVE...I TEK GA NA LJETO UPALIT
kecbaya:
LEŽAJEVI SKINUTI SA BLOKOVA JEDVA I SEMERINZI...NTN SU STARI LEZAJEVI...KOJE BI MI PREPORUCILI DA STAVIM NA OVAJ SETUP....C4 ILI C5 MALOSSI ILI DA VRATIM NTN
Drnda:
a sto nisi u prsana uzeo komplet skut, ima zada disk, lc,sport i zx, i lijepo prodas kit i dijelove, i ostavis blokove, paljenje i neke sitnice i ajmo lagano, puno je bolja podloga za tuning od ac typhoona :icon_thumright: , i treba li koji dan se zaletiti i pomoc malo
seba:
kolko ti mislis para ulozit?
kecbaya:
--- Citat: Drnda-1 - 08 Siječanj, 2009, 18:11:55 ---a sto nisi u prsana uzeo komplet skut, ima zada disk, lc,sport i zx, i lijepo prodas kit i dijelove, i ostavis blokove, paljenje i neke sitnice i ajmo lagano, puno je bolja podloga za tuning od ac typhoona :icon_thumright: , i treba li koji dan se zaletiti i pomoc malo
--- Kraj citata ---
potrosio sam pare sve bio na pice i ice...jbg bio badnjak,bozic,onda dosla sub,pa nova...i osle pare u praznoo..jbg...ma imam ja blokove od novog nrg za 300kn vjerojatno cu ih uzet
--- Citat: seba - 08 Siječanj, 2009, 18:15:58 ---kolko ti mislis para ulozit?
--- Kraj citata ---
dosta seba a izac ce 10k
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju