Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

typhoon tunning

<< < (9/12) > >>

PROOF:
mozes sa varenjem......

gumy:
dosta košta eksterna vodena pumpa, ak uzmeš nju treba uzet i neki termometar jer može previše hladiti i onda si u banani.
što se tiče plastike, iznutra poljepiš sa stakloplastikom, izvana pokitaš i to je to

180fxr:
Moze se varenjem.... mozes i sam probat....... stisni ju nekak da stoji kak inace treba bit..... uzmi lemilicu i sa unutarnje strane ju kelji po pukotini... ni slucajno s vanjske jer ces onda imat jebanja........   kad s unutarnje strane zakeljis... onda kit s staklenim vlaknima i premaci masku s unutarnje strane... a s vanjske onim finim kitom..... i onda......                   Udri s smirglanjem

Ili plati bas ljudima koji to rade ak neznas.....  

Bruno1990:

--- Citat: 180fxr - 08 Siječanj, 2009, 13:01:25 ---Moze se varenjem.... mozes i sam probat....... stisni ju nekak da stoji kak inace treba bit..... uzmi lemilicu i sa unutarnje strane ju kelji po pukotini... ni slucajno s vanjske jer ces onda imat jebanja........   kad s unutarnje strane zakeljis... onda kit s staklenim vlaknima i premaci masku s unutarnje strane... a s vanjske onim finim kitom..... i onda......                   Udri s smirglanjem

Ili plati bas ljudima koji to rade ak neznas.....   

--- Kraj citata ---
da..evo stricek dejo je sve objasnio..

samo nemoj na debeli sloj toga stavljat jer ce brzo otpast..i nece bit dobro..probaj sve po mjeri napravit..

dobro, takvih pukotina se da rijesti npr. , kod mene dole u varoplastu..za /npr.20 kuna/ to rijesi..jesu skupi al odlicno naprave.. :icon_thumright:

180fxr:
 :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju