Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

typhoon tunning

<< < (3/12) > >>

Losinj:
ma uredu je ,pustite decka nek predstavi svoj projekt,ko oce nek gleda a ko nece nek zaobidje,jer vec vidim ovako samo prepirke i usranu temu za nis :nono:

kecbaya:

--- Citat: PROOF - 08 Siječanj, 2009, 00:11:01 ---daj sad ljepo napisi sta sve ide na njega :) i izbaci slike heheh

--- Kraj citata ---
1.tpr
2.hpc
3.delorto 21
4.primar
5.sekundar
6.yasuni c20
7.malosi overange
8.delta clutch
9.usis stage 6
10.wingbel
11.boost bottle

tomof10:
Ma ichko okani se covjeka radi svoj motor,vamo tamo tvoje je da kazes svoje misljenje dali valja ili ne a nemoj vadit sad stare teme i imaj svoje misljenje o projektu i to je to.

kecbaya:

--- Citat: ichko - 08 Siječanj, 2009, 00:13:25 ---Okaci slike tih tvojih djelova ne slike sa SA pa ce ti se sad mozda moc vjerovat...
Ok svi se nekad zezamo,al sve kratko i vec se na pocetku zna da je zezanje,a ona tema dje se s tobom raspravljalo se na mnogo stranica rasklopila,a ti si tu poceo i vrijedjat i svasta nesto,a to nije zezanje...i zato kazem da ti sad projekt nije vrijedan paznje sve da je i istinit

--- Kraj citata ---

nisam sve djelove kupi kuzis...pomalo skupljam i onda cu editirat ove slike sa mojima kad sve skupim...

ichko:
Ajd dobro da ne ispanem grub i ne znam sto,cekacu slike pa cu ti se izvinut javno jel moze....jer ipak posle onoga sto znam,moze bit da ce opet ista prica izac...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju