Ostalo > Foto, video, music...
My photoshop skill
Biker(ss):
?
de smanjiti opacity, pa kroz ove 2 slike vidiš skuter....na 1 vidiš plavo kod speedfight znaka, a na 2 vidiš čitav skut
PROOF:
--- Citat: PROOF - 12 Siječanj, 2009, 19:35:26 ---daj bar onda smanji opacity,obavezno prije desurate i samo neke djelove objaj ***** mu mater a ne tako...to mugu u paintu obicnome tak napravit......
EDIT: evo ti jedna slika u 3 min.... :frajer: :frajer: :frajer: :frajer:
--- Kraj citata ---
speedburn2:
cek cek, ovo sa cro bojama si ti radio sat vremena to se napravi za 5 min, oces savjet radije se ostavi toga, jer samo gubis vrijeme,
kod se vraga odmah tu ljutis, dok se ne naucis raditi u photoshopu kako spada ni nemoj stavljat na net, da se drugi smiju
R@kija:
--- Citat: PROOF - 12 Siječanj, 2009, 19:35:26 ---daj bar onda smanji opacity,obavezno prije desurate i samo neke djelove objaj ***** mu mater a ne tako...to mugu u paintu obicnome tak napravit......
EDIT: evo ti jedna slika u 3 min....
--- Kraj citata ---
e halooo,daj reci koji je to phothoshop,...prejebeno si napravil...bries da bi i ja mogo,a...hahahahahhaaa :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :laughing7: :laughing7: :laughing3: :laughing3:
Biker(ss):
--- Citat: speedburn2 - 12 Siječanj, 2009, 19:42:04 ---cek cek, ovo sa cro bojama si ti radio sat vremena to se napravi za 5 min, oces savjet radije se ostavi toga, jer samo gubis vrijeme,
kod se vraga odmah tu ljutis, dok se ne naucis raditi u photoshopu kako spada ni nemoj stavljat na net, da se drugi smiju
--- Kraj citata ---
1: slika sa kockama ima dosta velike kocke, pa sam je smanjivao, pa sam u 10 slika napravio tu jednu....vidiš da i neke kocke nisam pogodio
2: ne ljutim se
3: moraju biti i neke slike za šalu...a dok smo kod toga :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
odo i ja u offtopic :laughing7: al samo ovu sliku :icon_thumright:
e ovako sam trebao ofarbati kacigu !! :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju