Ostalo > Foto, video, music...
My photoshop skill
aprilia area 51:
sta kazes dortis...je valja....meni se svida... :icon_thumright:
jest da su ova rebarca mal ukoso jer je cjela slika od sf-a bila ukoso...al meni dobro izgleda...
Biker(ss):
--- Citat: aprilia area 51 - 20 Veljača, 2010, 17:18:53 ---sta kazes dortis...je valja....meni se svida... :icon_thumright:
jest da su ova rebarca mal ukoso jer je cjela slika od sf-a bila ukoso...al meni dobro izgleda...
--- Kraj citata ---
I ja se slažem...dobro bi to izgledalo....a može se to napraviti. Kupiš tu plastiku od sf2 i probaš nekako staviti u ovu
aprilia area 51:
--- Citat: Biker(ss) - 21 Veljača, 2010, 11:51:49 ---I ja se slažem...dobro bi to izgledalo....a može se to napraviti. Kupiš tu plastiku od sf2 i probaš nekako staviti u ovu
--- Kraj citata ---
ta plastika od sf-a je vec rjesena...clan drnda-1 mi ju je poklonio... :notworthy: :notworthy:
tak da cu svoju izrezat i stavit ovu i to malo zgiitat i sredit....i bit ce super...
a svida mi se i ova bjela maska isto dobro izgleda...
tebi care hvala puno na pomoci... :klanjamose:
Mrle Mrki:
--- Citat: Biker(ss) - 10 Veljača, 2010, 15:37:36 --- :icon_scratch:
gdje sam ja napisao tu riječ valjda??? :icon_scratch:
sve što sam napisao je da je treba kod mene...a trakice sam napravio dok se tuširala... :binkybaby:
btw....molim za oprost grjeha...opsovo sam profesorici familiju pa mi dala 2 kebera, došli starci na informacije vidjeli ocjene, čuli o sceni u školi...jbg...mogu biti samo pol sata u danu max...tako da vam slike budem radio 1 po 1
--- Kraj citata ---
hahahahaha :toothy9: :toothy12: :toothy9: :toothy12: nes ti problema od 2 komada i to jos iz zalaganja... :toothy11: :toothy11: :toothy11: kod nas mozes bit pun komada iz zalaganja i zadaca samo ispite pozitivno i proso si.
inace sto se tice tvog rada u photoshopu, sorry ali katastrofa. ne znas jos puno caka u photoshopu koje bi ti koristile za ovakve fotke.
Biker(ss):
2 cure gotove
jetforce 24 da bi ti napravio obrve moraš mi dati neku sliku jetforce-a ali baš fino slikan sprjeda
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju