Tehnički kutak > Tuning skutera
Skidanje opruge amortizera
ichko:
Pozdrav, zna li mi neko reci moze li se opruga skinuti s ovog amortizera (radi farbanja) i na koji nacin ?
http://www.imagesforme.com/show.php/207328_6.jpg
Bruno1990:
--- Citat: ichko - 07 Siječanj, 2009, 18:38:11 ---Pozdrav, zna li mi neko reci moze li se opruga skinuti s ovog amortizera (radi farbanja) i na koji nacin ?
http://www.imagesforme.com/show.php/207328_6.jpg
--- Kraj citata ---
također i mene zanima kako da se skine takoder je moram farbat.. :drunken_smilie: :icon_scratch:
rekli su mi da to mora ici u presu a sad neznam..jel ima koji drugi nacin :dontknow:
dhorvat:
Eto, dobro da ste otvorili temu. Ja moram stavit tvrđi feder na zadnji amortizer radi moje težine a uvijek smo još k tome i dvoje na motoru...
I serijski na aeroxu je banana. Pogotovo na mojem iz 2001. Već sam ga mijenjal jedanput. Čuo sam za čovjeka koji izrađuje federe po željama i tvrdoći u Zagrebu :icon_biggrin:
I zanima me kak je sa lakiranjem toga. Ipak se to piga cijelo vrijeme... Neam baš iskustva sa lakiranjem :icon_thumright:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 07 Siječanj, 2009, 19:54:41 ---Eto, dobro da ste otvorili temu. Ja moram stavit tvrđi feder na zadnji amortizer radi moje težine a uvijek smo još k tome i dvoje na motoru...
I serijski na aeroxu je banana. Pogotovo na mojem iz 2001. Već sam ga mijenjal jedanput. Čuo sam za čovjeka koji izrađuje federe po željama i tvrdoći u Zagrebu :icon_biggrin:
I zanima me kak je sa lakiranjem toga. Ipak se to piga cijelo vrijeme... Neam baš iskustva sa lakiranjem :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
To se ne lakira nego se ispjeskari pa plastificira i traje 100 godina i nece pucat sigurno.
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 07 Siječanj, 2009, 19:59:08 ---
--- Citat: dhorvat2 - 07 Siječanj, 2009, 19:54:41 ---Eto, dobro da ste otvorili temu. Ja moram stavit tvrđi feder na zadnji amortizer radi moje težine a uvijek smo još k tome i dvoje na motoru...
--- Kraj citata ---
To se ne lakira nego se ispjeskari pa plastificira i traje 100 godina i nece pucat sigurno.
--- Kraj citata ---
Tebe sam čekal jer si mi ti reko za tog lika :jerk:
Daj mi adresu ili tel. broj da se raspitam. Nije baš 100 godina kad je meni nakon 2 godine po soli i svemu ostalom popucalo :laughing9: :laughing9: :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju