Tehnički kutak > Tuning skutera

koji spuh stavit....

<< < (2/5) > >>

Mr J:
Ma taj TT je dosta losiji od ZX i RR-a ... provjereno...  A polovni zx, ocuvani, se nadje za 350kn samo ga trebas ocistiti sa sajlom i busilicom te promijenis kamenu vunu u prigusivacu i miran si.

ivanm:
i nema veze od modela do modela, ako je horizontalni minarelli onda paše svaki auspuh od minarellija, bez obzira bio zračnjak ili vodenjak..

chofus:
ma mene zanima najvise sa kojim cu najvise dobit, bio on tisi ili glasniji iako bi preferiro glasniji   :binkybaby: :binkybaby:

ajd kad se vec raspravlja o tome sta bi bilo dobro da jos stavim na scoot (osim kita)  :glasses2:

Mr J:

--- Citat: chofus - 28 Siječanj, 2007, 15:39:56 ---ma mene zanima najvise sa kojim cu najvise dobit, bio on tisi ili glasniji iako bi preferiro glasniji   :binkybaby: :binkybaby:

ajd kad se vec raspravlja o tome sta bi bilo dobro da jos stavim na scoot (osim kita)  :glasses2:

--- Kraj citata ---

Auspuh + multivar...

tvrdje opruge na kvacilo i oprugu kontrasta srednje tvrdoce...

BlitzMan:
Ako se stavlja auspuh moja preporuka je Top Performance Top Line cijena oko 1000kn, ljep izgled nema ga puno ljudi za razliku od ZX koji je isfuran i slab nema se sta usporedjivat

a kad se stavlja spuh onda treba stavit 1 gram lakse rolice i ne neke rms rolice nego polini ili malossi koje su prava kvaliteta

centralni i opruge ti netrebaju dobre su i serijske nije tu kit pa da ga treba vrtit 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju