Tehnički kutak > Tuning skutera

Variomat Hebo Next Genration minarelli - info

<< < (2/10) > >>

Hrga:
evo gledo na sc-u... jeftiniji je od multivara + dobijes rolice  :) 3 seta

speed:

--- Citat: Hrga - 06 Siječanj, 2009, 23:11:11 ---evo gledo na sc-u... jeftiniji je od multivara + dobijes rolice  :) 3 seta

--- Kraj citata ---
ja cu si ga uzet,imao sam multivar,tek toliko da probam

PROOF:
a dok sam ga ja htio uzet svi me popljuvali sta cu s tim kad imam malossi,polini i sve tu :)

SlowRider:

--- Citat: PROOF - 06 Siječanj, 2009, 23:13:50 ---a dok sam ga ja htio uzet svi me popljuvali sta cu s tim kad imam malossi,polini i sve tu :)

--- Kraj citata ---

Daj link.

Za ovaj variomat moras kupovati klizace iz vana... E sad se namecu pitanja da li su klizaci banana kao u multivara za minarelli, da li trosi rolice kao multivar i kakav je u usporedbi sa multivarom opcenito.

speed:

--- Citat: SlowRider - 06 Siječanj, 2009, 23:15:58 ---
--- Citat: PROOF - 06 Siječanj, 2009, 23:13:50 ---a dok sam ga ja htio uzet svi me popljuvali sta cu s tim kad imam malossi,polini i sve tu :)

--- Kraj citata ---

Daj link.

Za ovaj variomat moras kupovati klizace iz vana... E sad se namecu pitanja da li su klizaci banana kao u multivara za minarelli, da li trosi rolice kao multivar i kakav je u usporedbi sa multivarom opcenito.

--- Kraj citata ---
kolko sam cuo i imam spoznanja,bolji je od multivara i ne trosi toliko rolice i klizace,bolja je zavrsna obrada

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju