Tehnički kutak > Tuning skutera
malossi vario i rolice
Drnda:
slow, one rolice sto sam uzeo u tebe su vec pomalo kockaste, a stvarno mislim da nisam od tada presao vise od 1500-2000 km
SlowRider:
--- Citat: Drnda-1 - 06 Siječanj, 2009, 21:51:02 ---slow, one rolice sto sam uzeo u tebe su vec pomalo kockaste, a stvarno mislim da nisam od tada presao vise od 1500-2000 km
--- Kraj citata ---
Nije u redu da vec imaju bridove nakon toliko km, kako su se ponasale rolice prije tih?
Drnda:
--- Citat: SlowRider - 06 Siječanj, 2009, 22:09:46 ---
--- Citat: Drnda-1 - 06 Siječanj, 2009, 21:51:02 ---slow, one rolice sto sam uzeo u tebe su vec pomalo kockaste, a stvarno mislim da nisam od tada presao vise od 1500-2000 km
--- Kraj citata ---
Nije u redu da vec imaju bridove nakon toliko km, kako su se ponasale rolice prije tih?
--- Kraj citata ---
isto, ima malo u kanalima masnoce, ali neznam mogu li za to kriviti dihtung koji je otisao, takodjer na sva 3 slidera na jednoj strani se dosta trose, a na drugoj strani ni da prljavstina se s njih ne zguli
pitaNS:
zavisi i koje rolice upotrebljavate!
moj primer: Kanale multivara sam ispolirao i posle toga rolice su se znatno manje trošile...
E sad, koristio sam i Stage6 rolice i Motoforce rolice, ove druge su se pojele mnogo više za manje km-a....
Moj savet je da svakako treba ispolirati kanale, i stubove po kojima se slajderi penju i koristiti kvalitetne rolnice!
Stil vožnje? ? ? pa daaaaaj neću valjda obraćati pažnju kako dodajem gas da ne bi potrošio rolnice....
SlowRider:
--- Citat: pitaNS - 07 Siječanj, 2009, 13:41:47 ---Stil vožnje? ? ? pa daaaaaj neću valjda obraćati pažnju kako dodajem gas da ne bi potrošio rolnice....
--- Kraj citata ---
Ma najbolje nekako zablokirati variomat u max. polozaju, zavariti ga i sl. pa ti ni netrebaju rolice, jeftinije je. :zubo:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju