Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

2X Generic xor by ichko...

<< < (19/31) > >>

wonderkid:
super sto si ponovo poceo  :icon_thumright:neki djelovi poprimili malo hrdu   ;D ;D ;D

mmario73:
a lepo mu je došao mina blok, sad još da rešiš LC sistem, creva i hladnjak, ima li uopšte mesta za hladnjak na kinezu?

ichko:
Pa dobro ima posla oko sredjivanja svih djelova, i sve je to u planu,sad moram da sredim hladnjenje i sve da vidim kako ce izgledati,pa ide komplet rastavljanje,ojacanje rama,farbanje....
A Mario imalo,nemalo hladnjak se mora nedje utrpati :D Nesto planiram iza fara,tj u prednju masku,jedino tako moze, mislio sam iza tocka ali nema mjesta...

mario_f15:

--- Citat: ichko - 30 Prosinac, 2009, 12:50:11 ---Pa dobro ima posla oko sredjivanja svih djelova, i sve je to u planu,sad moram da sredim hladnjenje i sve da vidim kako ce izgledati,pa ide komplet rastavljanje,ojacanje rama,farbanje....
A Mario imalo,nemalo hladnjak se mora nedje utrpati :D Nesto planiram iza fara,tj u prednju masku,jedino tako moze, mislio sam iza tocka ali nema mjesta...

--- Kraj citata ---
ma sredit ces ti to sve........
bitno je da je masina kod tebe...... :icon_thumright:
sretno

pajo:

--- Citat: ichko - 30 Prosinac, 2009, 12:50:11 ---Pa dobro ima posla oko sredjivanja svih djelova, i sve je to u planu,sad moram da sredim hladnjenje i sve da vidim kako ce izgledati,pa ide komplet rastavljanje,ojacanje rama,farbanje....

--- Kraj citata ---
šta nije nešto uredu sa ramom da češ je pojačavati ili???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju