Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

2X Generic xor by ichko...

<< < (6/31) > >>

Pupo:
o ukusima se ne raspravlja a i najvažnije je ovo što robert kaže, bitno da mu odgovara na tintaru  :toothy10:

SlowRider:
Radje tu kacigu koja je sigurnija nego nekakav fus kineski sa extra grafikom. Ionako ne vidim grafiku kada je kaciga na glavi.

ichko:
Pa o ukusima se ne raspravlja,jes da mi ovo nije najljpsa koja ima,al nekako bas mi je fora vozit s ovakvom nekako sto rece robert djetinjastom..ne znam,vazno mi je da je dobra i kvalitetna i jeste,sad jos moram uzet crni vizir i onaj dio ispred nosa sto dodje protiv magljenja,to cu sa louisa iz Njemacke narucit...

pitaNS:
Jako lepi projecti uz puno, puno slika....Vlasnicima generic xora će biti milina prelistavati ovu temu i gledati slike!
Svaka čast za trud ichko!

ps: kako ste slali pakete iz Hrvatske za Crnu Goru, busom? sa koliko se vozač zadovoljio? ? ?

robert:

--- Citat: pitaNS - 07 Siječanj, 2009, 13:20:21 ---Jako lepi projecti uz puno, puno slika....Vlasnicima generic xora će biti milina prelistavati ovu temu i gledati slike!
Svaka čast za trud ichko!

ps: kako ste slali pakete iz Hrvatske za Crnu Goru, busom? sa koliko se vozač zadovoljio? ? ?

--- Kraj citata ---
prvi paket(ovaj što izgleda ko pršut) je išao autobusom, šofer je bio super! a ovu torbu nisu htjeli ponjeti u autobusu tako da je otac od ichkinog prijatelja ponio u kamijonu kad se je vraćao iz holandije! ja odnio torbu na autoput i ostavio na benzinskoj kod blagajne sa rječima "doći će jedan crnogorac po nju" ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju