Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

2X Generic xor by ichko...

<< < (24/31) > >>

walkay:
Jako mi se svida projekt! Super je zadnji rep od roxa :icon_thumright:, kakve plastike ces staviti oko sijedala, od kojeg skutera! Samo dalje!  :toothy10:

ichko:

--- Citat: Ivan_drifter - 22 Veljača, 2010, 17:15:12 ---kakva ti to felga na sivom xoru....bas mi je cudno zgodna .....ono novo al simpaticno stoji...

--- Kraj citata ---

Mislis na prednju felnu jel... Fabricki ide na keeway f-act i neke modele cpi-ja, fino izgleda samo je celicna sto je sra*e...Trebala bi i zadnja biti ovakva, onda da se ofarbaju fino u bijelo obije i bit ce super...

@walkay

Jedno vrijeme sam odustao od repa od roxa, mislio staviti i zadnje plastike od cpi popcorna (zato sto nisam imao sic,kadu,rezervoar od roxa), a sad sam opet krenuo u nabavku toga, pa se nadam ako nadjem to troje da ce bit rep od roxa, prednji blatobran od roxa, ralica ce bit serijska samo preradjena, i plastike na volanu od sr-ke stare (ili ce bit drag to je jos u idejama)...

doritos:
super kolega, jako fino i super :icon_thumright:...

ichko:
Evo spremljene neke stvari za farbanje, nadam se da ce biti zavrsene za vikend... :)

ichko:
Evo konacno ofarbane felne, blokovi, nosac motora i jos neke sitnice... Kasnije jos ofarbani volan i zadnja celjust (sivom) , a sjutra se jos nadam da cu ofarbati prednju celjust, ram i viljusku...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju