Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
2X Generic xor by ichko...
ichko:
Evo malo update-a, radi se sporije nego sto sam planirao jer imam nekih drugih obaveza, ali dobro polagano nigdje ne zurim, stice se...Nasao sam mjesto za bocu od hladnjaka gdje ne smeta, izsmirglao obije felne i spremio ih za farbanje (nemam sliku prednje),malo rasturio karb da vidim kakav je i usput ga detaljno ocistio, poceo sa sredjivanjem auspuha i tako...
Onda juce uzeo prednji blatobran od aeorxa (malo preradjen, sa izrezanim rupama) i hladanjak od piaggio-a (posto ovaj od roxa nisam nikako mogao da ukomponujem, mislim mozda bi i uspui nekako, al ovako je lakse)
A lose bi mu stajao :D
Za vikend se nadam da stize komplet instalacija minareli i da ce biti paljenje i proba, a onda naravno sve na rasturanje i sredjivanje svakog dijela pojedinacno :D
pajo:
samo po malo izgledat če to još jedan papreni kinez(u srcu minarelli) super si ti to zamislio :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
ivanm:
moraš imat dobar prednji blatobran, inače bude kiler pun smeća..
mario_f15:
fino fino...
karb je od pigggia... :toothy12:
u kakvu boju ide felga zadnja?dobro si skinuo tu boju....
--- Citat: ivanm - 18 Siječanj, 2010, 12:35:27 ---moraš imat dobar prednji blatobran, inače bude kiler pun smeća..
--- Kraj citata ---
da
ili ga jos nesim zaštit malo..
ichko:
Ma nije ovo jos konacno mjesto hladnjaku,mozda se jos nesto smisli, ali i da ostane ovako ide platika odozno i zatvara ga s prednje strane, samo napravit otvore za vazduh i eto, bice zasticen svakako,nebi ga ovako mogao ostaviti nikako.. Felne idu u bijelo najvjerovatnije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju