Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
2X Generic xor by ichko...
ivan007:
--- Citat: robert - 06 Siječanj, 2009, 21:51:34 ---
--- Citat: ivan007 - 06 Siječanj, 2009, 21:50:02 ---brijo sam da je njegov isto 125 4t zbog auspuha na slikama jel 50ccm-a imaju onaj mali pederski sto kmeci :toothy12:
--- Kraj citata ---
:angry9: moja luna nije peder :toothy10:
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy9: :toothy9: a jesi car :icon_thumright:
ichko:
Hvala ljudi hvala...
Popravljam linkove pomalo,no mukotrpan posao,sjutra cu zavrsit,al ne znam sto je to bilo pa su neki dobri neki ne...
Inace ivan007 (moj imenjace) 2T ima onaj pravi zvuk za dusu, i smrad sto s tim ide, 4T je za penzionere :icon_biggrin:
robert:
@ivan: samo veselo je život ljepši
e ichko, kad se sjetim onog slanja paketa u crnu goru! to je bila prava akcija koja se isplatila kad vidim moje stare stvari ljepo sređene
PROOF:
--- Citat: ichko - 06 Siječanj, 2009, 21:56:19 ---Hvala ljudi hvala...
Popravljam linkove pomalo,no mukotrpan posao,sjutra cu zavrsit,al ne znam sto je to bilo pa su neki dobri neki ne...
Inace ivan007 (moj imenjace) 2T ima onaj pravi zvuk za dusu, i smrad sto s tim ide, 4T je za penzionere :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
za to je tu ulje s mirisom jagode..ne robi? hehe
ivan007:
--- Citat: ichko - 06 Siječanj, 2009, 21:56:19 ---Hvala ljudi hvala...
--- Kraj citata ---
ma sve ja to znam al bila je mala razlika u cjeni pa sam uzeo 125 i sretan sam sto je 125 :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju