Tehnički kutak > Tuning skutera
može pomoć pri odabiru karburatora i radilice
Po?etnik:
radilicu sam platio 1609kn jako puno al je kvaliteta isto tako visoke razine... punjene polutke busena klipnjaca itd... lezaji malossijevi mislim da su 150 kn i nije istina da malossi nema svoje lezaje
Drnda:
--- Citat: Početnik - 06 Siječanj, 2009, 21:09:06 ---radilicu sam platio 1609kn jako puno al je kvaliteta isto tako visoke razine... punjene polutke busena klipnjaca itd... lezaji malossijevi mislim da su 150 kn i nije istina da malossi nema svoje lezaje
--- Kraj citata ---
malossi pakira pod svoje skf lezaje :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: Drnda-1 - 06 Siječanj, 2009, 21:51:50 ---
--- Citat: Početnik - 06 Siječanj, 2009, 21:09:06 ---radilicu sam platio 1609kn jako puno al je kvaliteta isto tako visoke razine... punjene polutke busena klipnjaca itd... lezaji malossijevi mislim da su 150 kn i nije istina da malossi nema svoje lezaje
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Tako je.
Jedino sto MHR lezajeve preradjuje tako da im skinu 2mm bocnog dijela zbog boljeg podmazivanja, a ti lageri se onda moraju naopacke stavljati
Drnda:
--- Citat: 3alfa3 - 06 Siječanj, 2009, 21:59:51 ---
--- Citat: Drnda-1 - 06 Siječanj, 2009, 21:51:50 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Tako je.
Jedino sto MHR lezajeve preradjuje tako da im skinu 2mm bocnog dijela zbog boljeg podmazivanja, a ti lageri se onda moraju naopacke stavljati
--- Kraj citata ---
e vidis to nisam znao... :icon_thumright:
Lule_50:
ležaje i semeringe možeš u rijeci kupit,imaš skf ducan na školjiću! :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju