Tehnički kutak > Tuning skutera

vespa u *urcu

<< < (3/6) > >>

Hrvoje-ZD:
Kako ti je naštelano kvačilo?Jel se to događa uvik kad šaltaš ili samo kod kretanja?Možda kvačilo samo treba stisnut ili otpustit malo :dontknow:

klanc:

--- Citat: filiplatinovicz - 24 Siječanj, 2007, 01:26:29 ---Nakon servisa, prije božića, vespa je i dalje zahebavala pri startu... u kvacilu zastruze pa se ugasi... i tako to... srećom imam dva skutera pa nije bed.
u petak ju je Ante probao i potvrdio da je nesto u *urcu s kvacilom, koje je prema navodima servisera sređivano mijenjano... danas sam bio u mondu. baš me zanima što će učinit majstor Mario do kraja tjedna? Malo sam razočaran s vespom... ako dalje bude problema kupit ću neki noviji skut većeg obujma i kraj sa sranjima...

--- Kraj citata ---
gurnul sam svoje iskustvo s kuplungom u krivu temu :dontknow:
da ponovim; meni se to događalo na drugoj makini sa 130.000 km, pa sam svaki start bil na zadnjem, ali dalje je šaltanje bilo ok osim u nižu s naglijim puštanjem kuplunga(kočenje mašinom)... to mi zvuči kao da nema mesa na lamelama i ak sam u pravu s dijagnozom popravak bi trebal bit jednostavan i jeftin. nije dostojno prodaje motora

r.e.!:
Trebalo bi je poslušati, ali ako s njom misli na duža putovanja, najbolje je staviti novu lamelu

klanc:

--- Citat: r.e.! - 24 Siječanj, 2007, 18:36:00 ---Trebalo bi je poslušati, ali ako s njom misli na duža putovanja, najbolje je staviti novu lamelu

--- Kraj citata ---
za duža putovanja opće ne treba kuplung, problem je po semaforima po gradu, al se definitvno slažem da treba to složit kak spada... meni se nije dalo pa sam cjelu makinu promjenil

r.e.!:
Ne treba u smislu da ne mijenjaš često brzine, ali zbog neispravnog kvačila može ti se smučiti put :dontknow:
A i postoji opasnost od blokiranja stražnjeg kotača...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju