Tehnički kutak > Styling skutera
Runner 2007. god pomoc oko uredjivanja
Po?etnik:
el blokada svakako je pozeljna ... a to malossi red sponge, federcici kvacila itd je vise tuning a ja koliko sam shvatio oces styling :dontknow:
vx:
koji distancer :nono: , imaš kupit lipi štop na scooter-attacku - prejeben je , trakice crvene (predobro stoje na crnom motor s crnmim felgama) i el. blokadu
to bi ti po meni bilo super, izgleda bi ti predobro , i onda lagano možeš početi ulagat u mašinu...
gun_rider:
Pituraj ove sive djelove kod nogu i deklo u crnu, sredi tu tablicu da lipo stoji skroz odozdo, bijele trakice na felge, prednji far ovo srebreno unutra u mat crno...
Pa lipo kit na njega, složiš odma nešto jače...tp due+, tp nardo, 21mm karb...imaš posla koliko oćeš ako imaš volje i novaca :)
Blokada...kad staviš kit tablu možeš obisit u sobu da ti stoji ko ukras i samo gasssssss :) :) :)
Rossi:
da ne otvaram novu temu....ovo stop svijetlo za novog runnera na Scooter attacku ..jel dodju i zmigavci unutra u stop ugradjeni ili ne ::: katalosi kod djela je Article No:STR-653.76/CE ???
Rossi:
Article No:STR-656.46/CE ...evo naso sam i model sa zmigavcima na SA...znaci to je za novog runnera koliko ja vidim ??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju