Ostalo > Svijet računala i mobitela
Fast and the furious 4
tomica89:
jedino 1. film iz serijala priznam......sve ovo ostalo mi nije ni do koljena 1. filmu
sfreak:
--- Citat: tomica89 - 11 Siječanj, 2009, 21:13:42 ---jedino 1. film iz serijala priznam......sve ovo ostalo mi nije ni do koljena 1. filmu
--- Kraj citata ---
meni najdosadniji...3. je mozda los, meni je ok, sa najboljim autima i najboljom voznjom...
Drnda:
--- Citat: sfreak - 11 Siječanj, 2009, 21:16:35 ---
--- Citat: tomica89 - 11 Siječanj, 2009, 21:13:42 ---jedino 1. film iz serijala priznam......sve ovo ostalo mi nije ni do koljena 1. filmu
--- Kraj citata ---
meni najdosadniji...3. je mozda los, meni je ok, sa najboljim autima i najboljom voznjom...
--- Kraj citata ---
glumci su mi u 1. najbolji, a treci mi je radi voznje super, drugi mi ispada nekako najlosiji iako ih volim sva 3.. u svim ima dobrih scena
DvdAerox:
tokyo drift je prequel, ne sequel... znaci nema veze sa prva 2 filma, to sta su stavili vin dizela na kraju im je bio trick da namame kupce, btw kolko znam nije izasao u kinima, tokyo drift..
Nikon:
--- Citat: DvdAerox - 12 Siječanj, 2009, 22:25:47 ---tokyo drift je prequel, ne sequel... znaci nema veze sa prva 2 filma, to sta su stavili vin dizela na kraju im je bio trick da namame kupce, btw kolko znam nije izasao u kinima, tokyo drift..
--- Kraj citata ---
ponavljam tokyo drift nema veze s prva 2... al ce se sad u ovom novom pojasnit kakve veze imaju han i dizel ... bah
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju