Ostalo > Foto, video, music...
Californication
speedburn2:
--- Citat: sfreak - 06 Siječanj, 2009, 12:49:54 ---
--- Citat: speedburn2 - 06 Siječanj, 2009, 12:36:10 ---
--- Citat: sfreak - 06 Siječanj, 2009, 12:33:05 ---
--- Citat: zac - 06 Siječanj, 2009, 12:31:52 ---kaj to svaki dan ili samo ponedjeljkom???
--- Kraj citata ---
koliko znam samo ponedjeljkom...traje pola sata...bar je pilot toliko trajao
--- Kraj citata ---
ja gledao, mislio da film, prjebeno, jebu se ko stuke,a i prica je zanimljiva
--- Kraj citata ---
si vidio facu lika kad je skuzio da ova ima 16...
a kako ga je prebila, ja se kidao od smijeha
--- Kraj citata ---
da kako je sa stolice skocio zamalo u plafon :rofll: :rofll: :rofll: :rofll: :rofll:
pa sakom prvi put, pa drugi put, onda ga pita sta mu sa okom, a one ce da tek vidis ovog drugog :rofll: :rofll: :rofll: :rofll: :rofll:
igor.sb:
ok serija odgledo obje sezone :headbang: :headbang:
Pupo:
Odgledao sam obje sezone i solidna serija, tko bi očekivao takvo što od muldera :D
Meni je najjača ta mala, pogotovo kad se sjetim da ta ista glumi u dadilji koja isto igra te da u njoj ima 9-10 godina a u kalifornikaciji je boomba (dobra sisa :toothy12:)
speedburn2:
--- Citat: igor.sb - 06 Siječanj, 2009, 14:24:15 ---ok serija odgledo obje sezone :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
od kud ste skinuli
igor.sb:
pa s torrenata ili ovako rlslog.net/?s=californication&sbutt=Go preko rapidshare i slicnih stranica, meni draze i brze
--- Citat: Area51 - 07 Siječanj, 2009, 13:19:43 ---Odgledao sam obje sezone i solidna serija, tko bi očekivao takvo što od muldera :D
--- Kraj citata ---
inace david duchovny je ovisnik o sexu i bio je na lijecenju vise puta tako da se nemas sta cuditi :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju