Tehnički kutak > Styling skutera
angel eyes
180fxr:
Neam ja slike... to je bilo jos na mojoj golf 3ici...... Bruno... mogu ti ja napravit..kupi materijal.... i meni platis usluge i eto ga...
Bruno1990:
--- Citat: 180fxr - 07 Siječanj, 2009, 15:20:10 ---Neam ja slike... to je bilo jos na mojoj golf 3ici...... Bruno... mogu ti ja napravit..kupi materijal.... i meni platis usluge i eto ga...
--- Kraj citata ---
napravi neki primjerak da vidim..
naravno budemo se dog.. samo to tek na kraju projekta onda ubacit u svijetla...
i onako i onako ne mislim imat krugove na svome nego samo ravno.. ima vtkr kak sam mu objasnio vec davno :icon_thumright:
180fxr:
Vidjet cu da napravim na srki ak ju uzmem.. jer na ovom mom nemos maknut staklo.. mislim mozes al mi se neda jebat s tim... briem da je zakeljeno necim....
Bruno1990:
--- Citat: 180fxr - 07 Siječanj, 2009, 15:23:06 ---Vidjet cu da napravim na srki ak ju uzmem.. jer na ovom mom nemos maknut staklo.. mislim mozes al mi se neda jebat s tim... briem da je zakeljeno necim....
--- Kraj citata ---
da takva je i situacija kod mene isto nekim silikonom zakeljeno koji se uopce ne kuzi.. :icon_scratch:
a to se zagrije malo i skalperom odvoji i onako mi se pola svijetla ne vidi jer imam bad look ako bude pogresaka.. :headbang:
vktr:
E vi purgeri ljenčine, odite si sami u bauhaus a ne meni slat poruke. ja iz okolice zg idem u zg da to kupim i onda da vama idem prodavat, e pa nema šanse :nono: ponuda vrijedi samo za ove kaj nemaju di kupit.
Al dobro ak oćete i vi, može za 3 put veću cijenu :toothy12:
Ak mislite ić u bauhaus u jankomiru onda to vam je tamo kod zavjesa, roleta i tih sranja, ali ovak, ak ste leđima okrenuti prema ulazu onda kak su 3 reda tih stvari (zavjesa roleta i ostalo) i gledeate u njih to vam je u srednjem redu s desne strane(ili ovak, ak ste između ta dva reda desnog i srednjeg onda je to ljeva starna), neznam ak će neko skužit. onak jedno 3 metra od početka reda, meni je trebalo 10 minuta da nađem...LOL a žena kaj radi tam na pultu rekla da nema :toothy12: nije ni sama znala, ali ja se nisam dao i dalje sam tražio i pronašo, ima još 3-4 komada pa požurite svi u bauhaus :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju