Tehnički kutak > Tuning skutera

Prehladno???

<< < (3/5) > >>

3alfa3:
Po zimi zna bit problema sa kondenziranjem vlage u karbu pa se zna klipic fergazera zaledit, a to zna bit nezgodno ako se desilo na full gasu jer je onda jako tesko stat. Najbolje u tom slucaju je kljucem ugasit motor i kocit do zaustavljanja.
problem je sto i benzin strujanjem kroz karb pridonosi hadjenju karba pa kad se na to zbroji i vanjska temperatura.... Ponekad se to desi vec i kad je temperatura visa od nule.

Drnda:

--- Citat: 3alfa3 - 05 Siječanj, 2009, 20:48:05 ---Po zimi zna bit problema sa kondenziranjem vlage u karbu pa se zna klipic fergazera zaledit, a to zna bit nezgodno ako se desilo na full gasu jer je onda jako tesko stat. Najbolje u tom slucaju je kljucem ugasit motor i kocit do zaustavljanja.
problem je sto i benzin strujanjem kroz karb pridonosi hadjenju karba pa kad se na to zbroji i vanjska temperatura.... Ponekad se to desi vec i kad je temperatura visa od nule.

--- Kraj citata ---
ja zbog toga stalno variram sa gasom, pa me ljudi malo cudno gledaju...

mrcina:
zato je najbolji x9 kojemu se rezervoar nalazi iza kilera koji ga grije a gorivo se nemože toliko ohladiti da smrzne fergač.

ivanm:
zna bit leda u frgi ali i zbog jake zime i presiromašna smjesa..
trebalo bi staviti dosta veću diznu ili jednostavno prigušiti ulaz na filteru zraka..
vožnja sa presiromašnom smjesom na jakoj zimi nije dobra za motor..
moj skuter recimo ide dosta slabije neg po toplom..
sa ser. spuhom zna navuć do 85, a sad jedva 75km/h
prije sam sa zipom išo 95 a po -10 jedva 80.. jednom mi je zablokirao na full gasu i bio karb pun leda, proletio sam kroz crveno skoro imo sudar i jedva stao.. kasnije mi se još 2x samo ugasio..
to je sve normalno za vožnju ispod nule..

malaguti f12:
to mi se dogadjalo na jednoj aeroxici slgo sam ju tjedan dana da bi na kraju skuzio da se dizna odsarafila

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju