Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
my bullshit
dino_sk:
ja nemogu naprosto vjerovat da nikome na fakin minarelli masini remen nejde do kraja :toothy11: :toothy11:
piaggio prijenos majka :notworthy:
i neznam meni to nekako malo okretaja sto tu pisete 8500-8800 za rezu neku gore , pa normalno da neide , nariktaj da vrti 9200-9500 :icon_thumright:
andy:
--- Citat: dino_sk - 17 Travanj, 2009, 10:27:08 ---ja nemogu naprosto vjerovat da nikome na fakin minarelli masini remen nejde do kraja :toothy11: :toothy11:
i neznam meni to nekako malo okretaja sto tu pisete 8500-8800 za rezu neku gore , pa normalno da neide , nariktaj da vrti 9200-9500 :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Išo bi remen do kraja možda na OR.. Možda :dontknow:
Ja kolko meni ide sad je najviše šta sam postigo.. A i veća je muka kad nemaš obrtaljke da štelaš po obrtajima.. :laughing7:
SlowRider:
--- Citat: PROOF - 17 Travanj, 2009, 09:48:58 ---u startu sad malo teze digne okretaje ali dok digne onda cupa.....start je bio jeben sa serijskim kvacilom..a to ne zelite vidjet na kaj lici kvacilo :)
--- Kraj citata ---
malo teze dize okretaje zbog bijelih federa na kvacilu, da imas deltu desavala bi ti se ista stvar jer se uz nju takodjer dobiju bijeli (najmeksi) federi.
--- Citat: dino_sk - 17 Travanj, 2009, 10:27:08 ---ja nemogu naprosto vjerovat da nikome na fakin minarelli masini remen nejde do kraja :toothy11: :toothy11:
--- Kraj citata ---
kod mene remen redovito ide do oznacenih crta, pri 10000rpm pise 112km/h na novom vxr-u (izmjereno na ravnoj cesti, samo kazem koliko pise na vxr-u).
Treba uzeti u obzir da skoro uvijek koristim podlosku debljine 0.2mm zbog koje se remen nesto manje penje.
dino_sk:
--- Citat: SlowRider - 17 Travanj, 2009, 10:37:52 ---
kod mene remen redovito ide do oznacenih crta, pri 10000rpm pise 112km/h na novom vxr-u (izmjereno na ravnoj cesti).
--- Kraj citata ---
slow znas da se ovo ne odnosi na tebe :toothy12: ti si posebna prica za te masine :toothy10:
andy:
--- Citat: SlowRider - 17 Travanj, 2009, 10:37:52 ---malo teze dize okretaje zbog bijelih federa na kvacilu, da imas deltu desavala bi ti se ista stvar jer se uz nju takodjer dobiju bijeli (najmeksi) federi.
--- Kraj citata ---
Koji su srednje tvrdi federi za fly ? Daj sliku tog paketa cijelog federa, slow... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju