Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
my bullshit
PROOF:
danas big shit...zvono struze po kvacilu..ali ne tamo di bi trebalo hehe.....vidi se na zvonu crta...uglavnom fly struze onim sraficima po zvonu i kad pustim kas ugasi se skuter i kad ga ocu upalit onu "cuka"..kao da trokira ali ono jebacki..da mene basa po skuti hehee.........
SlowRider:
--- Citat: PROOF - 16 Travanj, 2009, 21:57:51 ---danas big shit...zvono struze po kvacilu..ali ne tamo di bi trebalo hehe.....vidi se na zvonu crta...uglavnom fly struze onim sraficima po zvonu i kad pustim kas ugasi se skuter i kad ga ocu upalit onu "cuka"..kao da trokira ali ono jebacki..da mene basa po skuti hehee.........
--- Kraj citata ---
Cudno da ti ona podloska nije dovoljna, bio je Robert kod mene kada smo isprobali da sve stima. Budemo rijesili debljom podloskom.
PROOF:
stavit cu jos jednu podlosku i dobro bu :) napisal sam ti na PM....e da i sad imam srijsko zvono.....i treba mu malo vise da digne okretaje....
andy:
--- Citat: PROOF - 16 Travanj, 2009, 21:57:51 ---danas big shit...zvono struze po kvacilu..ali ne tamo di bi trebalo hehe.....vidi se na zvonu crta...uglavnom fly struze onim sraficima po zvonu i kad pustim kas ugasi se skuter i kad ga ocu upalit onu "cuka"..kao da trokira ali ono jebacki..da mene basa po skuti hehee.........
--- Kraj citata ---
I meni je zvono strugalo po kvačilu kad mi se kvačilo malo odšarafilo.. Pogledaj da nisi do kraja skroz stegnuo maticu na kvačilu :dontknow:
PROOF:
trtebam deblju podlosku..... i sad mi sporo ide u okretaje na pocetku,a poslje je dobro.....zakaj to ?:)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju