Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

my bullshit

<< < (22/26) > >>

mhr-team:
proof ako ti prodaš svog roxa prodajem i ja sf-a.... jesi lud to prodavat... extra skut,,,  :jerk:
p.s. ja našo roxa 3mj starog za 5500kn, samo nesmijem nikom reć di je i ko prodaje  ;D

PROOF:

--- Citat: mhr-team - 27 Kolovoz, 2009, 13:02:58 ---proof ako ti prodaš svog roxa prodajem i ja sf-a.... jesi lud to prodavat... extra skut,,,  :jerk:
p.s. ja našo roxa 3mj starog za 5500kn, samo nesmijem nikom reć di je i ko prodaje  ;D

--- Kraj citata ---
aj ne seri ti....nemos prodat sfa....ja uzimam 125 st-a i rox mi je vec dopizdil.....ocu se vozit ko covjek na malo duze relacije.....i az to kaj bum roxa prodal bum sredil st-a :)

marko_AeRoX:

--- Citat: PROOF - 27 Kolovoz, 2009, 13:12:40 ---aj ne seri ti....nemos prodat sfa....ja uzimam 125 st-a i rox mi je vec dopizdil.....ocu se vozit ko covjek na malo duze relacije.....i az to kaj bum roxa prodal bum sredil st-a :)

--- Kraj citata ---

oces mojeg? ;D kljuc za kljuc? ;D

PROOF:

--- Citat: marko_AeRoX - 27 Kolovoz, 2009, 18:05:57 ---oces mojeg? ;D kljuc za kljuc? ;D
[/AHAHAHAHAHAHHHAAAAAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
--- Kraj citata ---

mhr-team:
a svaka čast ako ćeš ga sređivat, ja više neulazim nikad u to... ma kur... neulazim već kontam da prednju masku novu radim, dobro mi je stric rekao: ja sam bio lud u tvojim godinama i svašta radio, ali ti ne da si 100x gori, ti si 500x gori" stvarno neznam...
eto proof nek je sa srećom  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju