Tehnički kutak > Tuning skutera

Najbolji sportski auspuh za serijalu skutera od 50 kubika

<< < (17/38) > >>

dino gp1:

--- Citat: Sivi_Sokol - 07 Siječanj, 2009, 10:12:42 ---Ljudi ajde priložite neke dokaze i posvjedočiti da je Yasuni Z bolji o Stage6 pro replice ili obrnuto

--- Kraj citata ---

Nemoj komplicirati ::)... kupi bilo koji od ta dva auspuha i nećeš pogriješiti!

mhr-team:

--- Citat: Sivi_Sokol - 07 Siječanj, 2009, 10:12:42 ---Ljudi ajde priložite neke dokaze i posvjedočiti da je Yasuni Z bolji o Stage6 pro replice ili obrnuto

--- Kraj citata ---

čak i da su iste te 2 spulje, ja bi prije uzeo s6 zbog izgleda, a uvjeren sam da je s6 i kvalitetniji i jači spuh od yasunia... moje mišljenje

SlowRider:

--- Kraj citata ---

Evo ja cu reci par stvari u korist Yasunija.

Ima kvalitetniji i bolji nosac auspuha sa 2 selena.
Vuna ne izgara zbog specificne unutrasnjosti topa i proizvodi nesto manje buke.
Jos nisam vidio sliku da je nekome pukao Yasuni auspuh na varovima.

Stage 6 je sminkerski auspuh i opcenito daju solidne performanse i vidi se da je u klasi jeftinijih.

Usudio bih se reci da je Yasuni najbolji auspuh sto se tice kvalitete. A nemozes usporedjivati Z i S6 PRO jer to nije ista klasa... druga je stvar kad za nesto manje love izvuces bolje performanse...

majic_sk:
evo ja imam s6 replicu pa da kažem par stvari...
odlične performanse daje na serijali...brži sam od dine koji mhr replicu...hahaha
neznam kak vama al stvarno jebeno spuh izgleda (ja imam chrome verziju), i dan danas me znaju ljudi pitat kakav je to spuh i gdje sam ga uzeo...
slow je spomenuo vunu...dino_sk mi je bio svjedok kad sam rastavio vunu nakon nekih 4000kn prijeđenih sa spuhom...vuna je bila ko nova...
jedini nedostatak je taj zvuk koji je dost glasan....

e sad, naravno da svaki cigo svoga konja hvali...al evo da nebi rekli da nitko niš nije rekao o s6  :icon_thumright:

Brla:
evo slažem se s majićem imam isti auspuh sam se moj nečuje tak... njegovog je đavo preuzeo  :toothy12: ... krajem ovog ili početkom drugog stižu multivar i kevlar pa će bit video i dojmovi  :icon_thumright: inače super auspuh za malu cijenu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju