Tehnički kutak > Tuning skutera
Najbolji sportski auspuh za serijalu skutera od 50 kubika
Sivi_Sokol:
Ja kada budem uzimao uzeti ću nešto što je dostupno kod nas zato jer ja se ne razumijem u mašine uopće i ne mogu si to sam naštelati i sastaviti a preskupo mi je da kupim auspuh pa da ga nosim kod mehaničara jer će me odrapiti više nego što bi spulju i posao platio kod njega.
Dirk23:
--- Citat: Sivi_Sokol - 04 Siječanj, 2009, 19:37:14 ---Ja kada budem uzimao uzeti ću nešto što je dostupno kod nas zato jer ja se ne razumijem u mašine uopće i ne mogu si to sam naštelati i sastaviti a preskupo mi je da kupim auspuh pa da ga nosim kod mehaničara jer će me odrapiti više nego što bi spulju i posao platio kod njega.
--- Kraj citata ---
pa sta ima veze di ces ti uzet auspuh, sa mehanicarom, nisam te razumio nista :icon_scratch:
PROOF:
da mu mehanicar to ustela......isto ko i ja(budala) nekad placao 200 kn da mi nastela frgu i promjeni fedrice......
EDIT:btw od kud si ti ?
dino gp1:
--- Citat: Sivi_Sokol - 04 Siječanj, 2009, 13:28:04 ---Koliko si platio MHR replicu, koliko je dala bolje performanse na serijali od serijskog auspuha, kakav je zvuk imala?
--- Kraj citata ---
Meni je zvuk odličan... malo preotvoren spuh za serijalu... kvaliteta dosta dobra, u cjenovnom je razredu puno jačih spuhova! :)
Sivi_Sokol:
Nisam ja budala, nego se ne razumijem u mašine od motora.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju