Tehnički kutak > Tuning skutera

Najbolji sportski auspuh za serijalu skutera od 50 kubika

<< < (37/38) > >>

giannelli:

--- Citat: Brla - 10 Siječanj, 2009, 16:30:58 ---nevidim razloga zašt bi stavio zxa kad ima jeftinijih i boljih auspuha... stavi s6 pro replicu ili yasuni z i točka...

--- Kraj citata ---
ja ne vidim razloga zasto bi stavio s6 ili yasuni kad mu je lakse poc u lokalnu butigu za djelove i kupit si zx-a i mestar mu odmah stavi i miran, nego kad se ne razumije u skutere toliko da on sad naruciva s6 ili yasuni sa neta i da dodatno kupuje role i oprugice ne zna ni koje mu trebaju, proof nije mogao ustelat sebi yasunia takoder onaj momak na forumu sa runnerom iz bih sebi nije mogao ustelat s6 sve serijala,a ne da ce ga on stelat.

PROOF:

--- Citat: gianelli - 12 Siječanj, 2009, 17:27:23 ---
--- Citat: Brla - 10 Siječanj, 2009, 16:30:58 ---nevidim razloga zašt bi stavio zxa kad ima jeftinijih i boljih auspuha... stavi s6 pro replicu ili yasuni z i točka...

--- Kraj citata ---
ja ne vidim razloga zasto bi stavio s6 ili yasuni kad mu je lakse poc u lokalnu butigu za djelove i kupit si zx-a i mestar mu odmah stavi i miran, nego kad se ne razumije u skutere toliko da on sad naruciva s6 ili yasuni sa neta i da dodatno kupuje role i oprugice ne zna ni koje mu trebaju, proof nije mogao ustelat sebi yasunia takoder onaj momak na forumu sa runnerom iz bih sebi nije mogao ustelat s6 sve serijala,a ne da ce ga on stelat.

--- Kraj citata ---
ja ga nisam mogel nastelat jer mi kabel od svijecice nije bio dobro spojen :) i karb mi je razjeban.....
sad kad zatopli onda ide ustelavanje.... :toothy9:

neer:
ma zx je najkuliji meni tata bio kupio i sad sam imo najbolji sf-a i iso je izvanredno po cukicama 120 ali cukice od aviona  :happy3:

seba:

--- Citat: neer - 13 Siječanj, 2009, 18:53:56 ---ma zx je najkuliji meni tata bio kupio i sad sam imo najbolji sf-a i iso je izvanredno po cukicama 120 ali cukice od aviona  :happy3:

--- Kraj citata ---

sigurno se vrti na nekih 13000 :laughing7:

neer:
85 000 skinio sam poklopac magneta i brojio .tocno 85 000 nisam htio stavljat novu svjecicu jer bi onda ppuko cep od rezervara a trosi 20 dekagrama na 100 mjerio sam ravnalom,i sad mamu tjeram da mi kupi neonke i carobne cepove za ventile gume kazu decki iz ulice da se onda motoru brze otvore ventili u karburatoru.stavite i vi dupli burek ispod sjedista i pasulj teski mozda bude kao i meni sto samja bio napravio da jesam puno sam da

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju