Tehnički kutak > Tuning skutera

Najbolji sportski auspuh za serijalu skutera od 50 kubika

<< < (26/38) > >>

Sivi_Sokol:
Trenutno ne kupujem ništa jer moram prvo novu pilu kupiti. a kaj ja znam nekih 1100 kn ću imati za spulju

neer:
meni je zx najljepsi najvise mi se svidja sto ima takav top kul bas je fora

Sivi_Sokol:
Meni se isto sviđa jedino što malo prdeka ali nema veze. Ja mislim da je Leo Vince ZX od dostupnih spulja na našem tržištu najbolji spuh za serijalu skuter. Nemojte misliti da tvrdim da je bolji od Yasunia Z ili od Stage6 Pro replice ali realno gledano ja ne mislim nabrijavati skut kitom i svim mogućim dijelovima i ne mislim naručivati ništa izvana jer to nije opet 100% sigurno i skuplje je od kupovine u dućanu s dijelovima.

Sivi_Sokol:
Ovim postom zatvaram ovu temu glasovanje o tome koji je najbolji sportski auspuh. Prema glasovima najviše ste glasali za Leo Vince i Stage6, iako je Yasuni vodio u anketi i borio se s Stage6-om za 1. mjesto. Nitko nije rekao da Yasuni ne valja niti da je Leo Vince u istom rangu s Stage6-om ili Yasunijem ali Leo Vince je najdostupniji i najjeftiniji od ova tri proizvođača i s time se treba pomiriti. Na kraju krajeva ja sam u 1. postu teme napisao da se raspravlja o spuljama za serijalu a ne za skutove s kitom i s još 101 dijelom koje je promjenjen na serijali da bi poboljšao performanse.

seba:

--- Citat: Sivi_Sokol - 10 Siječanj, 2009, 07:06:28 ---Meni se isto sviđa jedino što malo prdeka ali nema veze. Ja mislim da je Leo Vince ZX od dostupnih spulja na našem tržištu najbolji spuh za serijalu skuter. Nemojte misliti da tvrdim da je bolji od Yasunia Z ili od Stage6 Pro replice ali realno gledano ja ne mislim nabrijavati skut kitom i svim mogućim dijelovima i ne mislim naručivati ništa izvana jer to nije opet 100% sigurno i skuplje je od kupovine u dućanu s dijelovima.

--- Kraj citata ---

mogu ti rec da se varas,bolje je izvana narucit :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju