Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
bananko
gokiSP:
gigo nemoj da ja recem di ti spamas sve... :icon_biggrin: ako recem dobit ces dozivotni bann... :toothy3:
stark1:
--- Citat: gokiSP - 04 Siječanj, 2009, 18:06:04 ---gigo nemoj da ja recem di ti spamas sve... :icon_biggrin: ako recem dobit ces dozivotni bann... :toothy3:
--- Kraj citata ---
ja nekazem da nespammam..svi od nas tu aktivnih bacimo koji spamm,netko vise netko manje..cast izuzetcima :toothy12:
gokiSP:
--- Citat: gigo_sf2 - 04 Siječanj, 2009, 18:10:07 ---
--- Citat: gokiSP - 04 Siječanj, 2009, 18:06:04 ---gigo nemoj da ja recem di ti spamas sve... :icon_biggrin: ako recem dobit ces dozivotni bann... :toothy3:
--- Kraj citata ---
ja nekazem da nespammam..svi od nas tu aktivnih bacimo koji spamm,netko vise netko manje..cast izuzetcima :toothy12:
--- Kraj citata ---
hvala hvala
Dirk23:
ili neka modovi rade svoj job, ono sta je spam, neka brisu, i cao, bez opomena i banova, a samo za primjer, i opet cu reci, jedan od modova, za neku skroz nebitnu stvar, mi slao opomene, i poslusao sam,(makar su neki radili i puno gore stvari) ali sam ga ljepo na pm pitao u cemu je problem, i zasto to mora tako, i da skratim, odgovor njegov je bio, u stilu ma sta se ti bunis (di ti imas pravo glasa), sa 2 posta, btw bilo ih je 100 i nesto, ali da su bila i 2, ko da je to neko mjerilo necega, jako los pristup :sad3:
stark1:
morao sam
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju