Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

bananko

<< < (24/25) > >>

robert:

--- Citat: igor27 - 05 Siječanj, 2009, 22:44:14 ---e baš mi je drago :headbang: :headbang: :headbang:

btw.koliko te plačaju? :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
mjesečno freeshoping do 250 eura na attacku :toothy10:

SlowRider:

--- Citat: robert - 05 Siječanj, 2009, 22:45:47 ---
--- Citat: igor27 - 05 Siječanj, 2009, 22:44:14 ---e baš mi je drago :headbang: :headbang: :headbang:

btw.koliko te plačaju? :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
mjesečno freeshoping do 250 eura na attacku :toothy10:

--- Kraj citata ---

A morao si odati tajnu?  ::)

PROOF:
ocu i ja biti mod......ehehehehheehehehe

Pupo:
Priznajem, preletio sam ovu temu i nisam sve čitao ali banovi se dijele u krajnjim situacijama. Postoji sustav (ili bi trebao postojati) kartona koji nije toliko oštar kao ban ali postoji evidencija i onaj tko konstantno pravi nered po forumu on se sankcionira.

A što se tiče spamanja, na svakom forumu pa tako i na ovom postoji par ljudi koji su tu da spamaju i forum nebi bio isti bez njih tako da potpuno uklanjanje njih sa foruma nebi ništa pridonjelo na kvaliteti.

eladio:
da i ja nesto kazem..

tehnicki dio projekata , tuninga i stylinga i sl.  je bio i ostat ce rigorozan --> dakle slobodno ostrije brisanje postova

ostatak foruma ce ostati liberalan , ali to ne znaci anarhiju , treba imati ipak mjere u i zezanciji, pogotovo kad netko misli da je smijesan i zanimljiv a bas i nije  :redface: :toothy11:

offtopic je i dalje mjesto gdje se puno puno toga tolerira  :redface:

trznica ima vec totalno razradjena pravila koja su vec napisana i ne zelim ih objasnjavat

ako se nekog cesto brise, taj ce biti upozoren na PM

bananje je nesto sto je rijetko potrebno , i tada cu ja u suradnji s kolegama odluciti o tome  :glasses9:

moderatorima nije duznost da brisu, to je nesto sto oni rade kad imaju viska vremena, olaksajte im posao prijavljujuci sve nepozeljne postove i chatove , jer oni svakako nemaju vremena samo za pretrazivanje nepozeljnih postova, posebno im mozete olaksati da sami ne pretjerujete svojim spamom...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju