Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
bananko
master_o_fight:
lol i za te bannove :happy3:
ljudi moraju imati neki sadržaj u postu kako bi mogli izreći svoje mišljenje na forumu pa makar sadržaj posta bio okarakterizitran kao "spamm" :glasses9:
dhorvat:
--- Citat: master_o_fight - 05 Siječanj, 2009, 02:56:13 ---lol i za te bannove :happy3:
ljudi moraju imati neki sadržaj u postu kako bi mogli izreći svoje mišljenje na forumu pa makar sadržaj posta bio okarakterizitran kao "spamm" :glasses9:
--- Kraj citata ---
Hm... vidi čovjeka, dobro on zbori. Bit ovog foruma je ionako da se svi zafrkavamo na temu "skuter". A između ostalog nešto i korisno naučimo :icon_thumright:
I ovdje bi spamm trebal bit opisan malo drukčije nego po definiciji "sve što nije vezano uz temu je spam". Napisat nekom "Živiš u zabludi" ako stvarno čovjek živi u zabludi, nije spam po meni! Ali definitivno za vrijeđanje i slične stvari koje se krše a vezane su uz pravilnik ovog foruma treba kazniti. Drugo je kad netko napiše nekaj bezazlenog što drugi shvate kroz zafrkanciju, a nije lijepo kad netko napiše da si idiot i nemaš pojma o ničem, makni se s foruma...
:nono:
robert:
:headbang: :headbang: ja poplavioo :headbang: :headbang:
gokiSP:
:-[a ja jos zut :-[
PROOF:
--- Citat: robert - 05 Siječanj, 2009, 16:50:47 --- :headbang: :headbang: ja poplavioo :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
bravo az tebe..cestitam :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju