Tehnički kutak > Tuning skutera

Kemijanje masine skutera na karting...

<< < (11/28) > >>

ichko:
A ne znam ni ja vise,al mnogo volim ove lude projekte....Bi ja lako bi naso masinu za male pare vamo i sve, imam sa alat i znam varit,tako da bi nosace i sve to lako izkemijao.... al dje naci karting to je pitanje,vamo toga nema...

180fxr:
a jbg...  iimam ja nacrte za izradu sasije..... pa ak znas varit pokusas....  al nemas tu sta.....prvo napravis pravokutnik od 4 sipke i onda samo navarujes....   najveci problem je napravit kocnice,kocione cilindre, i sve te gluposti pospajat i napravit... ja nosac planiram navarit jos 2 sipke i samo progurat onaj saraf koji je i na drzacu na skuteru....i neke gumice il pixe da nema bas vibracija.... i zadnji dio blokova nekak iskemijat i ucvrstit da ne skace iza....

180fxr:
i ja na ovog svohg planiram i lim motat lijepo i napravit bas naprijed haubu i sve lijepo....  da bude bas kao pravi...

ichko:
Pa to ti kazem za sasiju i sve je lako,pa i kocnice se daju sredit,jedino sto bi morali novi lajtunzi,al smislilo bi se nesto,pa privremeno moze i bez njih,xexe...dao sam se u potragu pa cim iskoci nesto krece se u projekt...
Sad sam se nalozio na keeway flasha stavit masinu od italijet formule 125,ona sa 2 cilindra,naravno to dodatno tunirat

180fxr:
pa ovde kod nas ima lik radi lajtunge po mjeri.... ja cu ic kod njega da mi napravi.. jer tu treba lajtung od 2+ m da se lijepo provede...     Ma ja sam odj#bo tuning skutera....  sad ovo napravit..kad mi dopizdi vracam ovu masinu na ramu malagutija i slazem ga za stunt. il u meduvremenu kupit jos jednu masinu za malagutija....  al samo da se ovo slozi.. jedino sto mislim da ce mi bit bed za nabavit jesu kotaci i felge.... a novi su jako skupi.... jedino ovdje na sajmu nac....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju